Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
0 éves kortól - 6 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 6 játékos részére
Játékidő
10 perc - 30 perc
Ár
2 189 Ft - 13 191 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kutyás játékok

Szereted a kutyákat és szeretnéd, ha a négylábú barátod is kikapcsolódna egy játék segítségével? Akkor jó helyen jársz, hiszen a okostojasjatek.hu kínálatában számos kutyás játék vár rád és a kutyádra. A kategóriában olyan játékokat találsz, amelyek segítenek a kutyád mentális és fizikai fejlődésében, valamint segítenek eltávolítani a stresszt és a felesleges energiákat.A kutyás játékok között megtalálod az interaktív játékokat, amelyek segítenek a kutya agytornájában. Ez a fajta játék elősegíti a kutyák gondolkodási folyamatának fejlődését és segíti őket abban, hogy kreatívabbak legyenek.
Tovább
A kategóriában találsz olyan játékokat is, amelyekben elrejtheted a kutyád kedvenc jutalmait, és ezáltal ösztönözheted a kutyád keresési viselkedését.A kutyás játékok között számos különböző típusú játék található. Választhatsz például az okos kutyapálya közül, amelyben a kutyád meg kell találja a helyes utat, vagy választhatsz egy interaktív labdajátékot, amely a kutyád mozgását is segíti. A kategóriában szerepelnek olyan játékok is, amelyek segítenek a kutyád egészségének megőrzésében, mint például a rágócsontok és egyéb fogtisztító játékok.A kutyás játékok nem csak a kutya szórakoztatását szolgálják, hanem rengeteg előnyt is nyújtanak számukra. A játékok segítenek a kutyák szociálizációjában és interakciójaiban, javítják a koncentrációs készségeket, és csökkentik a szorongást és az unalmat. Emellett a kutyás játékok segítenek az ember és a kutya kötődésének erősítésében is.Válassz a széles kínálatunkból és szerezz örömet a kutyádnak! A kutyás játékok segítenek a kutya fejlődésében, egészségének megőrzésében és boldogságában. Válaszd a legjobbat a okostojasjatek.hu-ról és élvezd a közös játékot a kedvenceddel!
Tovább