Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
4 éves kortól - 6 éves kortól
Ár
1 560 Ft - 2 760 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Rajzsablonok

Szuper Djeco rajzsablonok!Rajz sablonok

A rajzolás az egyik legfontosabb fejlesztő tevékenység, amit egy gyerek végezhet. Amellett, hogy fejlődik kézügyessége, kretivitását is kibontakoztathatja és még jól is szórakozik. Nem mindenkinek megy ám elsőre, de fontos, hogy ne erőltessük gyermekünket, hanem hagyjuk, hogy maga fedezze fel a különböző technikákat és szeresse meg a rajzolást. Rajzsablonok segítségével a kicsit ügyetlenebbeknek is lehet sikerélménye, ami buzdítja majd őket a további próbálkozásokban. Válogass webáruházunk kínálatában!

Tovább

A rajzolás fejlesztő hatása

Az egyik legfontosabb fejlesztő tevékenység egy gyerek életében a rajzolás. Eközben spontán módon fejlődik és több területen is pozitív hozadékai vannak. Köztudott, hogy remek eszköz az önkifejezésre, gyermekünk kiélheti kreativitását és segít a napi történések feldolgozásában is. Emellet rajzolás, színezés közben fejlődnek a kézizmok, finomodik a kézügyesség és fejlődik a szem-kéz koordináció is. Az írás előkészítéséhez nagyon fontos tevékenység ez, ugyanakkor nem szabad ráerőltetni egyetlen gyerekre sem. Ha szeretnél olvasni róla, mi is a különbség a szabad és a kötött rajzolás között, és, hogy melyik a hasznosabb gyermekünk számára, kattints ide!

Rajzsablonok

Szuper rajzsablonok a Quercetti-től!Teljesen természetes, hogy van, aki ügyesebb a rajzolásban, másoknak nehezebben megy és nem szívesen csinálják. Egy gyereknél nagyon fontos a sikerélmény és a pozitív megerősítés. Ezért, ha a te gyereked nem szívesen rajzol és kicsit ügyetlenebb, remek választás számára egy-két rajzsablon. Csodás műalkotások születhetnek, kicsinyünknek pedig sikerélményben lehet része, ami motiválja a továbbiakban és előszeretettel űzi majd ezt a fejlesztőtevékenységet.

Webáruházunk kínálatában is válogathatsz a különböző rajzsablonok között:

A rajzsablonok között találsz fiúknak és lányoknak valót is. A sokféle tematikájú játék között biztosan mindenki megtalálja a neki tetszőt. Válaszd ki a kedvencedet és rendeld meg otthonod kényelméből!

rajzsablon, rajzsablon gyerekeknek, rajz sablonok gyerekeknek, rajzsablonok, rajzsablonok felnőtteknek, rajzsablon szett

Tovább