Szűrés

Termék státusza

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Mentős játékok

Ismerkedj a foglalkozásokkal, Jobissimo a mentős játékok között!Hétköznapi hősök

A mentősök olyan hétköznapi hősök, akik azonnal mások segítségére sietnek, ha arra van szükség. Sok gyerek már egészen kiskorától felnéz rájuk, és vannak, akik egészen fiatalon eldöntik, ezzel szeretnének foglalkozni, ha felnőnek. Ha téged is érdekel ez a hivatás, válogass webáruházunkban a mentős játékok között. Ismerkedj az orvosi eszközökkel, gyakorolj és segíts másokon. A mentős játékok maximálisan biztonságosak a gyerekek számára.

Tovább

A mentős feladatai

Arról, hogy mit is csinál egy mentős munkája során, általában csak a különböző sorozatokból, filmekből vannak ismereteink. Vannak olyan sorozatok, amik egészen közel állnak a valósághoz, de vannak olyanok is, amik téves útra vezetnek. Azt például aligha tudtad, hogy magyarországon 17 féle mentési egységet különböztet meg a mentési rendelet és, hogy a mentősök között is van hierarchia, vannak ápoló képzettségű és vannak orvosokhoz hasonló képzettségű is. Ha szeretnél erről többet megtudni, kattints ide és olvass el egy mentőtiszttel készült cikket.

Orvosi táska mentős játékokhoz!Mentős játékok

A mentősök olyan hétköznapi hősök, akikre sok gyerek is felnéz. Mentős játékokkal közelebbről megismerkedhettek ezzel a hivatással, az orvosi eszközökkel. Nézd meg webáruházunk kínálatát:

Válogass a kirakók, társasok, játékautók, mentős kiegészítők közül. Mentős játékok széles választékban! Rendeld meg otthonod kényelméből!

mentős játék
mentős autos játékok
őrült mentős játékok
mentős játékok
mentős táska
mentős jelmez
játék mentő
mentős ruha gyerekeknek
mentőautós játékok

Tovább