Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
0 éves kortól - 14 éves kortól
Játékosok száma
0 játékos részére - 50 játékos részére
Játékidő
2 perc - 222 perc
Puzzle darabszám
Mesehősök
Ár
480 Ft - 40 311 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Társasjáték gyerekeknek

Sok szuper társasjáték gyerekeknek!Társasok gyerekeknek

A társasjátékok nem csak remek szórakozást biztosítanak, rengeteg pozitív hatásuk is van. A gyerekek esetében segítenek a szocializációban, megismertetik a kicsiket a szabályokkal, illetve a versengés és együttműködés formáival. Társasjáték gyerekeknek kategóriánkban kifejezetten nekik szánt, könnyedebb játékokat gyűjtöttünk össze, amik hozzájárulnak a minőségi időtöltéshez. Nézz szét, válogass kedvedre!

Tovább
 

A társasozás hatásai

Társasjátékokkal játszani nem csak remek időtöltés. Tipikus esete annak, amikor összeköthetjük a kellemest a hasznossal. Társasjátékozás közben fejlődnek társas kapcsolataink, nagyszerűek csapatépítésre. A gyerekek sokat tanulhatnak általa, játék során megismerkednek a versengés és az együttműködés formáival, megtanulják kezelni a vereséget, szabálykövetést is tanulnak. Ha szülőként szeretnénk minőségi időt tölteni gyermekeinkkel, ez mindenképpen jó formája. Olvasd el ezt a cikket, ami a társasozás hasznosságáról szól!

Társasjáték gyerekeknek széles választékban!Társasjáték gyerekeknek

Játszani nem csak gyerekkorban lehet, akkor viszont elengedhetetlen. A különböző játékformák más és más területek fejlődéséhez járulnak hozzá. A társasjáték gyerekeknek segít megtanulni a mindennapi életben is fontos alapelveket, mint a szabálykövetés, az együttműködés vagy a versengés. Minél korábban kezdünk el játszani velük, annál hamarabb tanulják meg kezelni és elfogadni a különböző helyzeteket.

Társasjáték gyerekeknek kategóriánkban sok-sok játékot találsz, egészen kicsiknek és kicsit nagyobbaknak is. Fontos, hogy a fokozatosság elvét betartva mindig a gyerek korának megfelelő játékot válasszunk. Nézd meg kínálatunkat, válaszd ki a neked tetsző játékokat és rendeld meg őket otthonod kényelméből!

társasjáték gyerekeknek, társasjátékok gyerekeknek 6 éves kortól, társasjáték gyerekeknek 4 éves kortól, társasjáték  gyerekeknek 8 éves kortól, társasjáték gyerekeknek 5 éves kortól

Tovább