Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
1 éves kortól - 7 éves kortól
Ár
2 359 Ft - 11 991 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kifestős játékok

Az okostojasjatek.hu kifestős játékok kategóriája minden gyerek kedvence. A kifestős játékok egy egyszerű, de nagyszerű játék, amely lehetővé teszi a gyerekeknek, hogy kreativitásukat kifejezzék és szórakozzanak. A kifestős játékok kiválóan alkalmasak arra, hogy a gyerekek megismerjék a színeket, fejlesszék a kézügyességüket és a finommotorikus képességeiket.

Az okostojasjatek.hu kifestős játékok kategóriájában megtalálhatók a hagyományos és modern kifestőkönyvek, amelyek változatos kihívásokat és ötletes játéklehetőségeket kínálnak. A kínálatban megtalálhatók a kisebbeknek szóló egyszerűbb, nagyobb mintákkal ellátott kifestőkönyvek, amelyeket már az óvodások is könnyedén használhatnak. De a nagyobb gyerekeknek is találhatók bonyolultabb, részletesebb mintákkal ellátott kifestőkönyvek, amelyek nagyobb kihívást jelentenek.

 

Tovább
 

Az okostojasjatek.hu kifestős játékok kategóriájában találhatók olyan kifestőkönyvek is, amelyek a gyerekek kedvenc karaktereivel vannak ellátva, mint például a Disney hercegnők, a Star Wars karakterek vagy a Trollok. Ezek a kifestőkönyvek nagyszerűek arra, hogy a gyerekek érdeklődési körét is fejlesszék, és élvezetesebbé tegyék a kifestő játékot.

Az okostojasjatek.hu kifestős játékok kategóriájában találhatók olyan kreatív készletek is, amelyekkel a gyerekek saját kifestőképeiket tervezhetik meg. Ez az egyszerű és izgalmas játék lehetővé teszi, hogy a gyerekek elkészítsék saját kreatív és személyre szabott kifestőképeiket.

Az okostojasjatek.hu kifestős játékok kategóriája számos izgalmas és érdekes játékkal vár minden korosztályt. A kifestős játékok kiválóan alkalmasak arra, hogy a gyerekek fejlesszék a képességeiket, miközben szórakoztatóak és ötletesek is.

Tovább