Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
2 éves kortól - 10 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 4 játékos részére
Játékidő
5 perc - 60 perc
Puzzle darabszám
Ár
4 149 Ft - 9 721 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Okos játékok

Az okos játékok kategória olyan játékokat foglal magába, amelyek nem csak szórakoztatnak, hanem egyúttal fejlesztik is a játékosok kognitív és kreatív képességeit. Ezek a játékok kihívást jelentenek, ösztönzik a problémamegoldást és logikus gondolkodást.Az okos játékok kategóriába tartoznak többek között a logikai játékok, amelyek a térlátást, a koordinációt és a megfigyelő képességet fejlesztik.
Tovább
Ez lehet például szövevényes labirintus, logikai feladványok vagy éppen a Rubik-kocka.A matematikai játékok pedig a számolási képességet javítják, valamint elősegítik a gyors számolást és a problémamegoldó képességet. Ezek közé tartozik például a számkártya és a sakk.Az okos játékok között nem hiányozhatnak az agytornátok, amelyek különböző feladatokkal és játékos kihívásokkal teszik próbára a játékosok agyát. Ezek a játékok segítenek fejleszteni a memóriát, a figyelmet és a kreatív gondolkodást.Az okos játékok rendkívül változatosak, és minden korosztály számára elérhetőek. A kisebbeknek kifejezetten ajánlott, mert az ilyen játékok segítenek elősegíteni a kognitív és kreatív fejlődést, valamint a szórakozás mellett fejlesztik a gyerekek képességeit.Az okos játékok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, hiszen az emberek egyre inkább elismerik, hogy a játék nem csak időtöltés, hanem egyúttal fejlesztő tevékenység is lehet. Az okos játékok kategóriájában mindenki megtalálhatja a számára megfelelő játékot, amely örömet okoz és fejleszti a kognitív képességeket.
Tovább