TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Gyurmák

Ha valami igazán klasszikus játékot szeretnél kipróbálni, ami nemcsak szórakoztató, de kreativitásodra is hatással lehet, akkor ne habozz és nézd meg a gyurmák kategóriáját az okostojasjatek.hu-n! A gyurmázás egy olyan tevékenység, amelyet már nagyon régóta űznek a gyerekek világszerte, és még mindig rendkívül népszerű.
Tovább

Az okostojasjatek.hu-n számos gyurmafajta közül válogathatsz, és biztosak vagyunk benne, hogy találsz olyanokat, amelyek tetszenek majd neked és a gyermekeidnek is.A gyurmák kategóriájában sokféle színű és alakú gyurmát találsz, így képes leszel az alkotásaidat szinte bármilyen formába önteni. A gyurmákat nem csak szórakozásra lehet használni, hanem remekül lehet velük fejleszteni a finommotorikát és a kreativitást is, így nem kell aggódnod, hogy csak időt pocsékolnál velük.A gyurmákat használhatod, hogy megtanuld, hogyan kell formákat készíteni, hogyan kell színeket keverni, és hogyan lehet azokat különböző formákban és mintákban elhelyezni. A gyurmázás remek időtöltés lehet egyedül vagy barátokkal, és a végeredmény mindig kifejező és érdekes lesz.Ha szeretnél egy olyan játékot, amely a kreativitásodra és a képzeletedre hatással van, és amelyet szórakoztató és izgalmas módon lehet játszani, akkor nézd meg a gyurmák kategóriáját az okostojasjatek.hu-n!

Tovább