Szűrés

Termék státusza

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Szerelős játékok

Szerszámosláda a szerelős játékok között!Igazi ezermestereknek

Sok kisfiú látja az apukáját, papáját szerelés közben és nagyon hamar megjelenik bennük az ösztön, hogy ők is segítsenek. Az igazi szerszámok veszélyesek lehetnek, de a szerelős játékokkal kiélhetik barkácsolás iránti vágyaikat. Ha te is ismersz ilyen igazi kis ezermestert, lepd meg egy játk szerszámkészlettel, munkapaddal vagy szerelhető játékokkal. Válogass webáruházunk kínálatában és rendeld meg otthonod kényelméből!

Tovább

Barkácsolás gyerekkorban

Sok gyerek láthatja munka közben apukáját, papáját, akik éppen szerelnek, megjavítják a ház körüli dolgokat. Nagyon korán megjelenik a kicsikben is az ösztön, hogy maguk is segítsenek ebben. Már egy másfél éves kisfiú is szívesen csavarozza a játékautói kerekét, s ahogy nőnek egyre professzionálisabb munkaformák érdeklik őket. Nagyon hasznos tevékenység ez, segít a finommotorika fejlődésében is. Különösen jó ez fiúk esetében, akik esetleg kevésbé szívesen rajzolnak, színeznek. A szerelős játékokkal ők is fejleszthetik kézügyességüket. Ha szeretnél többet megtudni a barkácsolós játékok hasznosságáról, ide kattintva olvashatsz a témában. 

Élethű játék fűrész gyerekeknek!Szerelős játékok

A szerelős játékok között nagyon sokfélét találsz. Vannak játékszerszámok, szerszámosládák, munkapadok és szerelhető játékok is. Íme néhány darab kínálatunkból:

A szerelős játékok között már másfél éves kortól egészen iskoláskorig bárki megtalálhatja a neki tetszőt. Élethő, az igazi szerszámokra megszólalásik hasonlító, sokszor funkciókban is azonos, gyerek mérte szerelős játékok széles választékát találod weboldalunkon. Válogass és rendeld meg kedvencedet otthonod kényelméből!

szerelős játékok fémből
szerelős játékok gyerekeknek
csavarhúzós játékok
gyerek szerelős játék
csavarhúzós játékok
konstruáló játék

Tovább