TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Távirányítós modellek

Szuper menő távirányítós autó!Szuper távirányítós járgányok

Egy távirányítós kisautó minden gyerek álma. Évtizedek óta az egyik legmenőbb játék a piacon. A manapság kapható távirányítós modellek között vannak szuper élethűek, amik szinte teljesen az igazi autók kicsinyített másai. De találhatsz a kínálatban rendőrségi, tűzoltósági és más hatósági járgányokat is. Nem csak kocsik, de munkagépkek és helikopterk között is válogathatsz.

Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft

Az autó története

Az elsődleges közlekedési eszközök nagyon sokáig a ló vontatta járművek voltak. Hatalmas mérföldkő a személyszállítás történetében az autó feltalálása. Sok fejlődési szakaszon kellett átmennie a négykerekű járműnek, mire elnyerte ma ismert formáját. Eleinte csak a kiváltságosok engedhették meg maguknak, a 20. században azonban elindult az autómobilok tömeges gyártása. Napjainkra pedig a legtöbb háztartásban van legalább egy kocsi. Ha szeretnél többet megtudni az autógyártás történetéről, ide kattintva olvashatsz róla.

Szuper távirányítós tűzoltóautó!Távirányítós modellek

Nagyon sokféle távirányítós modell közül válogathatsz webáruházunkban. Melyik gyerek ne szeretné a távirányítós járgányokat? Ez egy tuti ajándék minden alkalomra.

A távirányítós modellek között az egészen élethű járgányoktól a szuper extravagánsakig mindent megtalálsz. Nem csak auótak, de munkagépek és helikopterek között is válogathatsz. Találd meg a neked tetszőt és rendeld meg otthonod kényelméből!

távirányítós modellek, távirányítós kamion modellek, távirányítós munkagép modellek

Tovább