Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
0 éves kortól - 14 éves kortól
Puzzle darabszám
Mesehősök
Ár
2 359 Ft - 23 651 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Repülős játékok

Repülő modell jából!Törj az égbe!

Az emberek évezredek óta vágynak a felhők közé, szeretnének szárnyalni, akár a madarak. Már az ókorban is voltak próbálkozások repülő szerkezetek megalkotására, de a 20 .században jelentek meg az első, maiakhoz hasonló repülőgépek. HA téged is foglalkoztatnak ezek a különleges szerkezetek, válogass webáruházunkban a repülős játékok között!

Tovább

A repülés története

Az emberiséget mindig is érdekelte, hogyan tudna az égbe törni és szárnyalni, akár a madarak. Különböző próbálkozásokról olvashatunk a kezdetekről, gondoljunk csak Daidalosz és Ikarosz történetére. Maradtak fenn feljegyzések kezdetleges repülő szerekezetkről, ám ezek valószínűleg még nem voltak túl sikeres próbálkozások. Sok lépcsőfokon kellett felmászni, a hőlégballonokon és lághajókon át, mire megszülettek az első, a maihoz hasonló repülőgépek. Az 1900-as évek elején a Wright fivérek alkották meg az első, igazi repülőgépet, azóta pedig folyamatos a fejlődés. Ha szeretnél többet olvasni az emberiség egyik legnagyobb vívmányáról, ide kattintva megteheted.

Vitorlázó repülő játék!Repülős játékok

Természetesen a gyerekeket is foglalkoztatja ez a különleges technológia. Ha valakinek nincs is különösebb kézügyessége, papírrepülőt biztosan hajtogatott gyerekkorában. Webáruházunkban ettől kicsit komolyabb repülős játékok találhatók. Íme néhány darab kínálatunkból:

A repülős játékok között találhatsz kirakókat, kreatív szetteket, építőjátékokat, melyekkel megismerheted ezeknek a különleges gépeknek a felépítését is. Ha téges is érdekelnek a repülők, találd meg a kedvenc játékodat nálunk!

repülős játék, repülős játékok, repülős játék gyerekeknek, repülős játékok gyerekeknek, játékrepülő, repülőgép modell

Tovább