Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
0 éves kortól - 10 éves kortól
Játékosok száma
3 játékos részére - 6 játékos részére
Játékidő
10 perc - 30 perc
Ár
1 159 Ft - 17 990 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Képzelet

Képzelet - TermékleírásA képzelőerő alapvető fontossággal bír a gyermek fejlődésében. A képzelőerő fejlesztése számos előnyt kínál a gyermekeknek, például növeli a kreativitást, javítja a kommunikációs készségeket, erősíti az önbizalmat és segíti a koncentrációt.
Tovább
 
A Képzelet kategória olyan termékeket kínál, amelyek segítenek a gyermekeknek fejleszteni a képzeletüket, miközben élvezik az interaktív játékot.A Képzelet kategóriában található játékok között szerepelnek okostojások, amelyek képessé teszik a gyermekeket a logikai gondolkodásra és a problémamegoldásra. Ezek az okostojások különféle nehézségi szinteket kínálnak, így minden korosztály számára megfelelő kihívást nyújtanak. A gyermekeknek lehetőségük van arra, hogy különféle formákat és mintákat hozzanak létre az okostojás segítségével, így fejlesztve a képzelőerőt és a kreativitást.A Képzelet kategóriában találhatók továbbá szerepjátékok, amelyek lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy elképzelt szerepekben játszhassanak. Ezek a játékok segítenek a gyerekeknek az érzelmi intelligencia fejlesztésében, és lehetővé teszik számukra, hogy jobban megismerjék önmagukat és másokat. A szerepjátékok lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy elképzelhessék magukat különböző szerepekben, és új dolgokat tanuljanak meg az életükről.Végül, a Képzelet kategóriában találhatók olyan játékok is, amelyek lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy különféle tárgyakat és formákat hozzanak létre az elképzelésük szerint. Ezek a játékok segítik a kézügyesség és a finommotoros készségek fejlődését, miközben lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy szabadon alkossanak. A Képzelet kategória játékai minden korosztálynak nagyszerű lehetőséget kínálnak arra, hogy fejlesszék a képzelőerőt és a kreativitást, miközben élvezik az interaktív játékot.
Tovább