Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
0 éves kortól - 3 éves kortól
Puzzle darabszám
Ár
1 540 Ft - 31 960 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Bébi játékok

Bébi játékok kategória leírásaAz okostojasjatek.hu webáruház kínálatában számos remek bébi játék található. A kategória célja, hogy a legkisebbek számára is biztosítsunk szórakoztató, interaktív és fejlesztő játékokat. Az általunk kínált játékokat olyan minőségi gyártóktól szereztük be, mint a Fischer Price, a Chicco vagy a Vtech, így biztosak lehetünk benne, hogy a játékok kiváló minőségűek és biztonságosak.
Tovább
 
A bébi játékok sokféle formában és célra kaphatóak. Vannak olyan játékok, amelyek az érzékszervek és az érzékelés fejlesztésére fókuszálnak, például a lágy plüss játékok, amelyek segítenek a baba tapintási érzékének fejlesztésében. A játékok között találhatóak zenei játékok, amelyekkel a kicsik a ritmusérzéküket és a hallásukat fejleszthetik.A kategóriában megtalálhatóak azok a játékok is, amelyek segítenek a motoros képességek és a koordináció fejlesztésében, például a babaforgók, a játéklemezek vagy a babajátékok, amelyeknek gombjai és kapcsolói fejlesztik a kisgyermekek motorikus képességeit.Az okostojasjatek.hu bébi játék kínálatának egyik különlegessége azok a játékok, amelyek segítenek az érzelmi intelligencia fejlesztésében. Olyan játékok, mint a zenei kutya vagy a hangszín reagáló plüss játékok segítenek a kicsiknek az érzelmi kifejezésben és a kommunikációban.A bébi játékok kategóriájában olyan termékek is találhatóak, amelyek az első szótagok, számok és színek tanulását segítik elő, így a kicsik már az első életévükben elkezdhetik a tanulást és az ismeretszerzést.Az okostojasjatek.hu bébi játék kínálatában mindenki megtalálhatja a kisgyermeke számára legmegfelelőbb játékot, amely nemcsak szórakoztató, hanem fejlesztő hatású is.
Tovább