Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
3 éves kortól - 5 éves kortól

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Persely

Szereted a kihívásokat és a játékokat? Akkor a perselyek kategóriája a számodra lett kitalálva! A Perselyek egy nagyszerű módja annak, hogy gyakoroljuk a takarékoskodást és a pénzügyi tervezést, miközben élvezzük a játékot.

Az okostojasjatek.hu perselyek kategóriájában számos különböző persely található, amelyek mindegyike egyedülálló és izgalmas játékot kínál. Választhatsz a hagyományos stílusú perselyek közül, amelyeket kisgyerekek is imádni fognak, vagy akár olyan modern, érzékelőkkel és okos funkciókkal felszerelt perselyek közül is, amelyek teljesen új élményt nyújtanak majd.

 

Tovább

Az okostojasjatek.hu perselyek kategóriájában megtalálod a klasszikus ceruza- és papír perselyeket, amelyekkel már mindenki találkozott gyerekkorában. De ha valami újra vágysz, akkor választhatsz a modern érintőképernyős perselyek közül is, amelyek érzékelőiknek köszönhetően számon tartják a pénzt, és okostelefonod segítségével is követheted a bevételeket és kiadásokat.

Az okostojasjatek.hu perselyek kategóriájában az ötletes és szórakoztató perselyek mellett találsz olyanokat is, amelyeket a gyerekeknek kifejezetten az oktatás céljából terveztek. Ezek a perselyek segítenek a matematikai képességek és a pénzügyi tudatosság fejlesztésében, így a gyerekek észrevétlenül tanulnak játszva.

Ha szeretnél valami különlegeset, akkor választhatsz a perselyek közül, amelyekhez különböző játékok is tartoznak. Például az okostojasjatek.hu kínálatában találsz olyan perselyeket, amelyeket csak speciális kulccsal lehet kinyitni, vagy olyanokat, amelyeknek egy bizonyos értéket kell elérniük, hogy a belső mechanizmus kinyissa a persely ajtaját.

Összességében az okostojasjatek.hu perselyek kategóriája számos izgalmas és érdekes játékot kínál minden korosztálynak. Takarékoskodj és játssz együtt a családdal, vagy élvezd a szórakozást egyedül!

Tovább