TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Pókerkocka szett 5 db-os - Piatnik

Pókerkocka szett 5 db-os - Piatnik

Pókerkocka szett 5 db-os - Piatnik

Tulajdonságok:
– öt darab pókerkocka

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (17)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

1 380 Ft

Részletek

A Pókerkocka szett 5 db-os a Piatnik kiváló minőségű társasjáték kollekciójának egyik gyöngyszeme. Ha szereted a pókert, akkor ezt a játékot imádni fogod! A szett tartalmaz öt dobókockát, amelyek mindegyikén hat oldal található. Az oldalakon a 9, 10, J, Q, K és A számok és jelek láthatóak.

A játék egy átlátszó műanyag tokban érkezik, amelynek köszönhetően a kockákat kényelmesen tárolhatod és szállíthatod bárhová is mész. A Pókerkocka szett 5 db-os játék ideális szórakozás baráti összejöveteleken, családi vacsoráknál vagy bármilyen egyéb alkalmakkor.

A játékot legalább két embernek ajánljuk, de akár több ember is játszhat egyszerre. A Pókerkocka szett 5 db-os játékot 8 éves kortól ajánljuk mindenkinek, aki szeretne egy kis izgalmas kihívást és pókerélményt szerezni.

A játék időtartama változó lehet, attól függően, hogy hányan játszanak és mennyi időt szánnak rá. Ha azonban úgy döntesz, hogy játszol egyet a barátaiddal, akkor készülj fel arra, hogy eltelik egy-két óra, mire végeztek a játékkal.

Az elmúlt években a Pókerkocka szett 5 db-os játék számos elismerést kapott, köszönhetően a kiváló minőségének és a remek játékélménynek, amelyet nyújt. A játék olyan díjakat nyert el, mint például az Év Társasjátéka díj, vagy az Év Ajándéktárgya díj.

Ha szeretnél egy izgalmas és szórakoztató játékot, amelyet bárhol és bármikor játszhatsz, akkor ne habozz, vásárold meg a Pókerkocka szett 5 db-os játékot még ma és élvezd a pókerélményt otthonod kényelmében!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
9001890297090
Cikkszám
101533

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!