Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
Ár
2 599 Ft - 8 990 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Plüss majom

Hosszú karú lógó majom plüss többféle színben!Majom plüss

Az aranyos majmokat sokan szeretik. Ez azért is lehet, mert sok, az emberéhez hasonló tulajdonsággal rendelkeznek. Bizonyos fajtáik kifejezetten barátságosak és viccesek, ezért lehetnek a gyerekek kedvencei is. Ha nálatok is kedvelt állta, de azért mégsem szeretnél egy igazit otthonra, válassz plüss majom kínálatunkból! Találd meg a kedvencedet és rendeld meg otthonod kényelméből!

Tovább

A majmokról

A majmok mindig is nagyon érdekelték az embereket, betudható ez annak, hogy nagyon sok hasonlóság van a két faj között. A majmok is tudnak eszközt használni, szocálisan nagyonf ejlettek és tanulékonyak. Sokfélr képviselőjük van, akik mind különböznek, például a csimpánzok, a gorillák és az orángutánok. Bár sok dolgot tudhatsz már róluk, biztosan van néhány érdekesség, ami számodra is újdonság lehet. Ide kattintva olvahatsz ilyeneket.

Élethű orángután plüss majom!Plüss majom

Webáruházunkban többféle plüss majommal találkozhatsz. Van élethű orángután, selyemmajom és mókusmalyom, de van egészen meseszerű animotsu nagyszemű plüss majom is. 

Válogass a különböző méretű és megjelenésű majom plüssök közül, találd meg a kedvedre valót és rendeld meg otthonod kényelméből!

plüss majom
majom plüss
majom plüss babának
plüssmajom

Tovább