TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Takarítós játékok

Szuper élethű játék porszívó.Játék takarító szettek

A gyerekek egyik kedvenc elfoglaltsága a szerepjáték. Szeretik utánozni a felnőtteket, a fiúk minden megszerelnek, a lányok előszeretettel takarítanak, főzőcskéznek. A takarítós játékok között vannak nagyon élethű szettek, amik méretüknél fogva tökéletesen illeszkednek a kicsi kezekbe. Így bármikor besegíthetsz anyának a házimunkában. Nézd végig kínálatunkat és találd meg a neked tetsző játékot!

Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft

Kedvelt játék a szerepjáték

Szuper takarítós játék szett a Viledától!A gyerekek egyik kedvenc játékformája a szerepjáték, amiben a felnőtteket utánozva teremtenek újra a valós életből vett szituációkat. Szeretnek papás-mamást játszani, de közkedvelt még a főzőcske, az iskolásdi vagy az orvosos szerepjáték is. A kislányok előszeretettel utánozzák anyukájukat takarítás közben (persze tudjuk, hogy ez kamaszkorban megváltozik). A szerepjátékok, így a takarítós játék is rendkívül hasznos a gyerekek életében. Sok dolgot tanulhatnak belőle és felkészülhetnek váratlan szituációkra. Ha szeretnél bővebben olvasni róla, miért is különösen fontos ez a játékfajta, kattints ide.

Takarítós játékok

Segíts anyának és apának a házimunkában. A takarítós játékok nagyon élethűek és méretüknél fogva remekül illeszkednek a gyerekek apró kezébe.

Válogass takarítós játékok kínálatunkban, ahol találhatsz szuper élethű porszívókat, takarító kocsikat, egyéb takarító szetteket. Válaszd ki a kedvencedet és rendeld meg otthonod kéynelméből!

takarítós játékok
takarítós játékok csinálj rendet a lakásban
takarítós játékok lányoknak

Tovább