Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
1 éves kortól - 3 éves kortól
Ár
8 690 Ft - 15 991 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Őzes játékok

Ha szereted az állatkákat és a játékokat, akkor biztosan tetszeni fog neked az Őzes játékok kategória. Ebben a kategóriában olyan okostojás játékokat találsz, melyeknek az alapja egy aranyos kis őzike. Ezek a játékok nem csak szórakoztatnak, de segítenek a kognitív képességeid fejlesztésében is.
Tovább
Az Őzes játékok között találhatsz olyan játékokat, amelyekben az őzike mozog, szalad, ugrál, és közben különböző akadályokat kell áthidalnia. A játékok nehézségi szintje fokozatosan emelkedik, így mindig kihívást jelentenek, és fejlesztik a problémamegoldó képességedet.Az Őzes játékokkal nem csak szórakozhatsz, hanem tanulhatsz is. Az érdekesebb játékok között találhatsz olyanokat, amelyek segítenek a számolásban, az időjárás megértésében, vagy akár az állatokról való tudásod bővítésében is.Az Őzes játékok kategóriája nem csak gyerekeknek szól, hanem felnőtteknek is ideális lehet, akik szeretnének kicsit kikapcsolódni egy nehéz nap után. Az aranyos kis őzikekel való játék garantáltan elűzi a stresszt, és segít ellazulni.Ha szeretnél egy fejlesztő, szórakoztató és aranyos játékkal játszani, akkor az Őzes játékok kategória a neked való. Próbáld ki a különböző játékokat, és fedezd fel az összes lehetőséget, amit ez a kategória nyújt.
Tovább