Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
5 éves kortól - 6 éves kortól
Puzzle darabszám
Ár
5 560 Ft - 6 990 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Térképes játékok

Bibliai témájú térképes játék!Találd meg a helyes utat

A térképek évszázadok óta segítik az embereket a tájékozódásban. Napjainkban sajnos egyre kevesebben sajátítják el a térképolvavás készségét, pedig rendkívül hasznos. Már gyerekkorban lehet rá készülni a különböző térképes játékokkal, társasokkal, kirakókkal. Találj rá a helyes útra térképes játékainkkal! Rendeld meg a neked tetszőket otthonod kényelméből!

Tovább

A térképek története

Az emberek, amióta utaznak a nagyvilágban, használnak segédeszközöket a tájékozódáshoz. Az első térképek inkább olyan ábrák voltak, melyekhez különböző eszközöket (kagylókat, faágakat) használtak a tájékozódási pontok megjelöléséhez. Az idők során aztán elkezdték megörökíteni úket papiruszon, agyagtáblán és hasonló hordozókon. Ha te is kíváncsi vagy rá, milyen állomásai voltak a térképészetnek napjainkig, ide kattintva olvashatsz róla.

Rumini térképes kártyajáték!Térképes játékok

A térképolvasás egy nagyon hasznos készség, ám napjainkban egyre kevesebben gyakorolják. A felkészítást már egészen fiatalon el lehet kezdeni, erre nagyszerűek a különböző térképes játékok. Néhány darab, amit megtalálsz webáruházunkban:

Társasjátékok, kártyajátékok is kirakók között válogathatsz a térképes játékok kínálatában. Válaszd ki a neked tetszőt és rendeld meg otthonod kényelméből!

térképes játék
térképes játékok gyerekeknek
térképes játékok magyarország
térképes kvízjátékok
térképes stratégiai játékok
térképes játékok
térképes társasjáték
térképes játékok gyerekeknek
térkép játék

Tovább