Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
1 éves kortól - 6 éves kortól
Ár
2 059 Ft - 8 761 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Színes ceruzák, akvarell ceruzák, filcek

Színes ceruzák, akvarell ceruzák és filcek - ezt a termék kategóriát mindenki ismeri, aki szeret rajzolni vagy színezni. Az okostojasjatek.hu kínálatában is megtalálod a legjobb minőségű és sokszínű színekkel rendelkező ceruzákat és filceket.A színes ceruzák és akvarell ceruzák a rajzolás és színezés klasszikus eszközei.
Tovább
A színes ceruzákkal precízen lehet dolgozni, és szépen lehet árnyékolni. Az akvarell ceruzákkal pedig csodálatosan lehet árnyalni és átmeneteket alkotni a színek között. A színes ceruzák és akvarell ceruzák tökéletesen alkalmasak a rajzolásra és színezésre, akár kezdő, akár profi szinten.A filcek szintén nagyon népszerűek a színezés során. Sokkal intenzívebb színeket eredményeznek, mint a ceruzák, és könnyen lehet velük dolgozni. A filcekkel nagyobb felületet lehet színezni, és nagyon jók a kifestőkönyvekhez is.Az okostojasjatek.hu kínálatában megtalálod a legjobb minőségű színes ceruzákat, akvarell ceruzákat és filceket a legjobb áron. A legnépszerűbb márkák között megtalálod a Faber-Castell, a Stabilo, a Staedtler, a Crayola és még sok más márkát. Válaszd ki a kedvenc színeidet, és kezdj el rajzolni és színezni a legjobb eszközökkel.
Tovább