TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Tricikli

Száguldj 3 keréken, triciklin!Száguldás 3 keréken

Biciklizni nem csak jó móka, de nagyon hasznos is a mozgáskoordináció fejlődése szempontjából. Ugyanakkor elsajátítani a biciklizni tudást nem olyan egyszerű. Egy triciklin gyakorolva a gyerekek elsajátíthatják a pedál hajtásához szükséges mozdulatsort, a harmadik kerék pedig biztonságossá teszi számukra a gyakorlást. Nézd végig webáruházunk kínálatát és találd meg a neked tetsző darabot!

Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft

Mozgásfejlődés, mozgásfejlesztés

Strapabíró tricikli a Winther-től!A gyerekekben elég hamar kialakul az igény, hogy megtapasztalják a sebességélményt. A különböző gyerekjárgányok szuper lehetőséget biztosítanak erre. A megfelelő mozgásfejlődés nagyon sok szempontból fontos, a gyerekek kognitív képességeinek fejlődésére is nagy hatással van. Ahhoz, hogy a biciklizéshez szükséges mozgáskoordináció kialakuljon, előtte több lépcsőfokon kell végigmenni. Kedvelt gyerekjárművek a kismotor, a roller és a tricikli, melyek mind segítenek előkészíteni ezt. Ha szeretnél bővebben olvasni a gyerekekről és járgányaikról, ide kattintva megteheted.

Tricikli

A tricikli egy nagyon kedvelt gyerekjárgány. Egy szinttel a kismotor felett áll, mert asszimetrikus mozgásra késztet, viszont egy lépcsőfokkal a bicikli előtt van, mert a harmadik kerék biztonságot nyújt a kicsiknek. Nézd meg webáruházunkban a szuper tricikliket, melyek között több korosztály is megtalálhatja a neki való méretet és kialakítást.

A webáruházunkban található Winther járművek rendkívül strapabíróak, egyéni és intézményi használatra is ajánljuk őket. Nézd meg a tricikli mellett a többi szuper gyerekjárgányt is és találd meg a neked leginkább tetszőt!

tricikli, tricikli gyerekeknek

Tovább