Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
2 éves kortól - 3 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 10 játékos részére
Játékidő
5 perc - 60 perc
Puzzle darabszám
Ár
589 Ft - 66 940 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Játékok 3 éveseknek

Formadobozos puzzle játék  3 éveseknek!Játékok 3 éves kortól

A játék a gyerekkor legalapvetőbb velejárója, játszani minden gyerek szeret. Nagyon fontos ugyanakkor, hogy mindig a kicsik korának és fejlettségi szintjének megfelelő elfoglaltságot és játékszert válasszunk számára. A játékok 3 éveseknek kategóriában összegyűjtöttük azokat a játékokat, amik ennek a korosztálynak a leginkább megfelelnek. Nézd végig kínálatunkat, válasz ki a kedvencedet és rendeld meg otthonod kényelméből!

Tovább
 

Mivel játszanak a 3 évesek?

Társasjáték 3 éveseknek a Djeco-tól!Egy 3 éves gyerek rendkívül kíváncsi, minden érdekli, mindent megvizsgál. Már tud beszélni, de szókincse bővülése még folyamatban van. Ismerkedik a színekkel, formákkal, az állatokkal. Olyan játékokat ajánlunk számukra, amik segítenek ezeknek a területeknek a fejlesztésében. Ha szeretnél bővebben olvasni a témában, ide kattintva megteheted.

Játékok 3 éveseknek

A kézügyesség, a figyelem és a logika fejlesztésére nagyszerű lehet egy kevesebb darabból, nagyobb elemekből álló kirakó. A szabályok betartásának gyakorlására remek választás egy kezdő szintű társasjáték. De szuperek azok a játékok 3 éves kortól is, melyek segítenek kiélni kreativitásukat, gondolunk itt a különböző kifestőkre, kreatív szettekre.

A játékok 3 éveseknek kategóriában találhatsz játékokat fiúknak és lányoknak egyaránt. A társasok, kirakók és színezők mellett szabadtéri játékok közül is válogathatsz. Találd meg a kedvencedet és rendeld meg otthonod kényelméből!

játékok 3 éveseknek, otthoni játékok 3 éveseknek, készségfejlesztő játékok 3 éveseknek, beszédfejlesztő játékok 3 éveseknek, játékok 2-3 éveseknek, kreatív játékok 3 éveseknek

Tovább