Szűrés

Termék státusza

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Gyermek étkészletek, kulacsok

Aranyos sivatagi rókás kulacs!Út az önállósodás felé

Bár az étkezés az egyik legtermészetesebb tevékenység életünkben, bizony ezt is mindenkinek meg kellett tanulni annak idején. A babákat eleinte cumisüvegből etetjük, itatjuk egyaránt. Később, amikor már bébiételre kerül a sor, előkerül a kistányér, a kiskanál. Ezekből vannak kifejezetten babáknak, gyerekeknek valók, amik biztonságosak számukra és méretük is megfelelő. Továbbá elengedhetetlen kellék a gyermek étkészletek mellé egy kis kulacs, amit bárhová magával vihet. Webáruházunkban mindezekből széles választékot találsz!

Tovább

Eszik már egyedül?

Az etetés/evés mindenki számára sarkalatos pont a gyereknevelésben. Vannak babák, akiknek az első perctől gördülékenyen megy minden, sokat szopiznak, aztán később szívesen esznek. Egyes anyukáknak ez olyan álomkép, amit csak a mesékben látnak, mert az ő gyerekük után folyton járni kell az étellel, el kell terelni a figyelmét, hogy sikerüljön megetetni. Mindennek meg van a maga ideje és egy baba fejlődése során különböző szakaszai vannak ennek is. A szoptatás után sok fázison kell keresztülmenni, amíg megtanulnak önállóan és szépen, tisztán enni. Ha szeretnél ezekről bővebben olvasni, kattints ide.

Jégvarázsos gyermek étkészlet lányoknak!Gyermek étkészletek, kulacsok

A gyermek étkészletek méretüknél fogva illeszkednek az apró kezecskékbe és biztonságosak a kicsik számára. Emellett kedvenc rajzfilmiguráinkkal, aranyos mesehősökkel is találkozhatunk ratjuk, ezért a gyerekek biztosan szívesen használják majd őket. Webáruházunkban is találsz ilyeneket:

A gyermek étkészleteken túl szuper kulacsokat is találsz nálunk. Magaddal viheted őket az iskolába, edzésre vagy egy kirándulásra. A különböző méretű és mintájú kulacsok között mindenki megtalálja a neki tetszőt. Válaszd ki a kedvencedet és rendeld meg otthonod kényelméből!

gyermek étkészletek, étkészlet gyerekeknek, gyermek étkészlet webáruház, gyerek étkészlet műanyag, kulacs, kulacsok, kulacs gyerekeknek, kulacs 1 liter

Tovább