TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Karo Tarock kártya – Piatnik

Karo Tarock kártya – Piatnik

Karo Tarock kártya – Piatnik

Tulajdonságok:
– 54 lapból áll a pakli
– Nedves textiltörlőkendővel tisztítható
– Anyaga műanyag

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (7)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

2 160 Ft

Részletek

A Karo Tarock kártya egy igazi klasszikus játék, amelyet már évtizedek óta játszanak az emberek szerte a világban. A Piatnik által gyártott kártya 54 lapból áll, melyek minőségi műanyagból készültek, így hosszú élettartammal és tartóssággal bírnak. A kártyalapokat nedves textiltörlőkendővel könnyedén tisztíthatod, így mindig úgy néz ki, mint amikor először kibontottad.

A játékban 2-4 játékos vehet részt, és bár az ajánlott életkor 14 év felett van, a fiatalabbak is élvezhetik a játék izgalmait egy kis segítséggel. A játékmenet kihívásokkal teli, hiszen a játékosoknak meg kell találniuk a legjobb stratégiát, hogy megnyerjék a játékot.

Ez a kártyajáték nem csak szórakoztató és izgalmas, de segít abban is, hogy fejleszd a problémamegoldó képességedet, és javítsd a memóriádat. A játékidő rövid, körülbelül 30-45 perc, így ideális választás azoknak, akiknek nincs sok idejük hosszú társasjátékokhoz.

A Karo Tarock kártya számos díjat nyert már, elismerve annak kiváló minőségét és szórakoztató játékmenetét. Ha szereted a kihívásokat és az izgalmas játékokat, akkor ez a kártyajáték neked való! Játssz barátaiddal vagy családoddal, és élvezd a régi idők hangulatát! Vásárold meg most, és éld át újra azokat a pillanatokat, amikor még nem voltak okostelefonok és a társasjátékok voltak az igazi szórakozás forrásai!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
9001890193613
Cikkszám
103054

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek