TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Aranyásók 3 - Párbaj kártyajáték

Aranyásók 3 - Párbaj kártyajáték

Aranyásók 3 - Párbaj kártyajáték

Legyen részetek önfeledt szórakozásban az Aranyásók 3 - Párbaj társasjátékkal! Ebben a játékban két játékos küzd meg egymással a végső győzelemért! A cél ugyanaz, mint az alapjátékban: akadályoznotok kell egymást törött csákánnyal, zárt ajtóval, bányaomlással! Szerezzétek meg egymás elől az aranyat! Az a játékos, akinek három forduló után több aranya lesz, a játék győztese!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 2 játékos részére
Játékidő :
20 – 40 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (35)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 670 Ft

Részletek

Az Aranyásók 3 - Párbaj kártyajáték egy nagyon izgalmas és szórakoztató játék, amely egyaránt alkalmas 1 vagy 2 játékos részére. A játékban a játékosok két törpét irányítanak, akiknek az a feladatuk, hogy megszerezzék az aranyat, de közben megakadályozzák egymást. Az úthálózat építésén és az akadályok leküzdésén kívül egyik törpének meg kell próbálnia megkaparintani az aranyat a másik orra elől. Ha pedig egyedül játszol, akkor egy törpét irányíthatsz, aki egyedül ás alagutat és próbálja megkerülni az akadályokat, hogy eljusson a kincshez.

A játékot 8 éves kortól ajánljuk, így már a kisebbek is nagyon élvezhetik. A játék időtartama kb. 30-60 perc, így nem kell aggódni, hogy túl hosszúra nyúlna a játék. Az Aranyásók 3 - Párbaj kártyajáték számos elismerést kapott az évek során, köztük a legjobb kártyajáték díjat is elnyerte.

A játék tartalma nagyon változatos és izgalmas, 36 útkártya, 18 akciókártya, 18 célkártya, 2 törpekártya, 8 törpejelölő, 2 kulcs és 2 törpe állvánnyal. A játékhoz nem szükséges előzetes tudás vagy tapasztalat, így bárki könnyedén belekezdhet és élvezheti. Az Aranyásók 3 - Párbaj kártyajáték nagyszerű választás lehet egy kellemes esti programhoz a barátokkal vagy a családdal.

Ha szeretnél egy rendkívül izgalmas és szórakoztató játékot, amelyben ész és ravaszság szükséges, akkor az Aranyásók 3 - Párbaj kártyajáték a tökéletes választás. A játék garantáltan tartalmas és izgalmas időtöltést nyújt, amelyet mindenki élvezni fog. Szerezd be most és élvezd az aranyásás izgalmas világát!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
9001890604096
Cikkszám
62179

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!