Szűrés

Termék státusza

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Gyümölcsös játékok

Halli Galli gyümölcsös társasjáték!Minden nap egy alma...

...vagy bármilyen más gyümölcs remek döntés. Az egészség egyik legfontosabb összetevője a helyes étkezés. A helyes étkezésnek pedig alapvető részét képezik a különböző gyümölcsök és zöldségek. Fontos, hogy a gyerekeket már egészen fiatal koruktól neveljük erre a helyes életmódra. Gyümölcsös játékokkal megkedveltethetjük velük az elsőre nem is túl vonzó ételeket is. 

Tovább

Gyümölccsel az egészségért

A helyes táplálkozás az egészséges életmód egyik legfontosabb alappillére. Ha szeretnéd erősíteni immunrendszeredet, van néhány tápanyag, amit beépítve étrendedbe remek eredményeket érhetsz el. Szeretnél többet megtudni a témában? Kattints ide és olvass róla bűvebben!

Gyümölcsszeletelős játék kicsiknek!Gyümölcsös játékok

A gyerekek sokáig ódzkodnak a zöldségektől és gyümölcsöktől, de meg lehet velük szerettetni. Erre remek eszközök a különféle gyümölcsös játékok, melyekből webáruházunkban is találhatsz:

A különböző gyümölcskosaras, gyümölcsszeletelős játékok nagyszerű kellékei a boltos és főzős játékoknak is. Válogass webáruházunkban a gyümölcsös játékok között. Társasjátékok, bevásárlós játékok, kirakók széles választékával várunk!

gyümölcsös játékok, gyümölcsös játék

 

Tovább