Szűrés

Termék státusza
Ár
7 559 Ft - 7 658 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Pötyi játék

Pötyi játék kicsiknek a Djeco-tól!Finommotorika fejlesztése pötyi játékokkal

A kézügyesség rendkívül fontos és sarkalatos pont a gyerekek fejlődésében. Lehet nem is gondolnánk, de az írás elsajátításához szükséges finom mozgás megalapozása már 1-2 éves korban megkezdődik. A különböző pötyi játékok segíthetnek gyermekünknek finommotorikája fejlődésében. Az apró, színes pötyiket az alaplapokba illeszteni eleinte lehet kihívás lesz, de az eredményért megéri próbálkozni. Webáruházunkban is találsz ilyeneket, válogass kedvedre kínálatunkban!

 

Tovább

Finommotorika fejlesztése

A kézügyesség fejlődése egy hosszú folyamat a gyerekeknél. Először csak a nagyobb mozgásokra képesek, szeretnek tornyot építeni, pakolászni. A finom mozgások 3 éves kor körül kerülnek előtértbe, amikor már szívesen játszanak gyurmával, illetve kinövik azt a korszakot, amikor mindent szájba vesznek és előkerülhetnek a kisebb elemekből álló játékok. Sajnos előfordul, hogy valakinél kimaradnak bizonyos szakaszok és lassabban fejlődnek kortársainkál. Nem képkesek iskolás korukra a stabil, háromujjas ceruzafogásra ezért nehézségekbe ütköznek az írás elsajátításában. Jó hír azonban, hogy a finommotorika fejlesztésére sok lehetőség van, játékos formában is segíthetjük gyermekünket a fejlődésben. Ha szeretnél néhány szuper tippet olvasni, kattins ide!

Mandalás pötyi játék nagyobbaknak!Pötyi játékok

A különböző kézügyesség fejlesztő játékok közül rendkívül népszerűek és hasznosak a pötyi játékok. Ezek lényege, hogy a gyerekeknek a pötyi tüskéket lyukacsos alaplapokba kell beilleszteni, aminek köszönhetően színpompás formák, alakzatok rajzolódnak ki az alapokon. Vannak olyan sablonok, amiken előre meghatározott ábrákat kell kirakni, de vannak olyan alapok is, amiken a gyerek szabadjára engedheti fantáziáját. Webáruházunkban is találsz ilyeneket:

A pötyi játékok között több korosztál yis megtalálhatja a neki valót. Vannak nagyobb elemekből álló, kisebb darabszámú készletek már 1,5-2 éves kortól, de iskolások számára is érdekes, többszáz darabos változatok is. Nagyon fontos, hogy mindeig gyermekünk életkorának és fejlettségi szintjének megfelelő játékot válasszunk. Amellett, hogy remek elfoglaltság a finommotorika fejlesztésére, más hasznos hozadéka is van. Játék közben a gyerek ismerkedhet a színekkel, formákkal, fejlődik koncentrációs és megfigyelőkészsége is.

pötyi játék, pötyi játékok, pötyi játék fejlesztő hatása, pötyi játék gyerekeknek, baby pötyi, junior pötyi, quercetti pötyi, hama pötyi

Tovább