Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
1 éves kortól - 8 éves kortól
Ár
2 359 Ft - 10 791 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Színező készlet

Az okostojasjatek.hu Színező készlet kategóriája számos lehetőséget kínál a gyerekeknek, hogy kreativitásukat és képzelőerejüket kifejezzék a színek és a rajzolás segítségével. A színezés egy nagyszerű módja annak, hogy a gyerekek elmerüljenek a saját világukban, és megnyugtató, nyugtató hatása lehet az egész család számára.

 

Tovább
 

Az okostojasjatek.hu Színező készlet kategóriájában megtalálhatók különböző típusú színezők, mint például egyszerű rajzok, mandalák, állatok vagy éppen kedvenc rajzfilmfiguráink. A kategóriában szerepelnek olyan színezők, amelyek kifejezetten kisgyermekeknek készültek, akik még csak most ismerkednek a színezéssel, és olyanok is, amelyek a nagyobb gyerekeknek szólnak, akik már szívesen próbálnak ki különböző technikákat és ötleteket.

A színezés nagyszerű tevékenység a gyerekeknek, hogy kifejezzék magukat és megmutassák kreativitásukat. A színező készletek a gyermekek figyelmének és kreativitásának fejlesztésére is alkalmasak, hiszen a gyerekek megtanulják, hogyan használják a színeket, hogyan alkothatnak különböző árnyalatokat, és hogyan építsék fel saját kis művészeti alkotásaikat.

A színező készletek nem csak otthoni használatra alkalmasak, hanem ideálisak iskolai és óvodai tevékenységekre is. A készletekben szereplő rajzok és sablonok lehetővé teszik a gyerekeknek, hogy szórakozzanak, miközben fejlesztik a kézügyességüket és a szem-kéz koordinációjukat.

Az okostojasjatek.hu Színező készlet kategóriájában megtalálhatók olyan színezők, amelyek tartalmaznak színes ceruzákat, filctollakat vagy akvarellfestékeket, így a gyerekek szabadon alkothatnak a saját elképzeléseik alapján. A színező készletek alkalmasak a gyerekek szórakoztatására, a kreativitásuk és képzelőerejük fejlesztésére, valamint az egész család számára kellemes tevékenység lehet

Tovább