Szűrés

Termék státusza
Ár
3 959 Ft - 11 390 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Boltos játékok

Boltos játékok kicsiknek és nagyoknak!Shoppingolás kicsiknek és nagyoknak

A gyerekek imádják a szerepjátékokat, szeretik utánozni a felnőtteket. Kedvelt elfoglaltságaik közé tartoznak a boltos játékok is, amikor a boltos néni vagy a vásárló szerepébe bújhatnak. Webáruházunkban szuper kiegészítőket találsz ehhez. Játék pénztártgépek, játékpénz, bevásárlókocsi, gyümölcsök, zöldségek és egyéb játék árucikkek széles választékával várunk!

Tovább

Szerepjátékok

A gyerekek tanulása nagyon sok területen utánzáson alapul. Ösztönösen utánozzák a felnőtteket, imitálják viselkedésüket. A szerepjáték nagyon fontos fejlesztőjáték is. A gyerekek megtanulhatják, milyen alapvető szerepek várnak rájuk az életben. Megsimerkedhetnek életszituációkkal játékos formában, így élesben is könnyebben veszik majd az akadályokat. Ha szeretnél bővebben olvasni róla, miért is hasznos elfoglaltság a szerepjáték, kattints ide.

Boltos játékok mindenkinek!Boltos játékok

Az egyik legkedveltebb szerepjáték a gyerekek körében a boltos játék. Előszeretettel utánozzák szüleiket, a boltos nénit. Ehhez nagyon szuper kellékeket, kiegészítőket találhatsz weboldalunkon. Íme néhány darab kínálatunkból:

A boltos játékok között találhatsz pénztárgépeket, játékpénzt, bevásárlókocsit, gyömülcsöket, zöldségeket, konzerveket és egyéb árucikkeket. Nézz szét kínálatunkban és találd meg a neked tetsző játékokat! Rendeld meg otthonod kényelméből!

boltos játék, boltos játékok, boltos játék gyerekeknek, játék pénztárgép, játékpénz, bevásárlólista, játék bevásárlókocsi, játék bevásárló kocsi, boltos szerepjáték, szerepjáték, vásárlás játékok

 

Tovább