TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Házhozszállítás

Házhozszállítás

6.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot!

Boltos játékok

Boltos játékok kicsiknek és nagyoknak!Shoppingolás kicsiknek és nagyoknak

A gyerekek imádják a szerepjátékokat, szeretik utánozni a felnőtteket. Kedvelt elfoglaltságaik közé tartoznak a boltos játékok is, amikor a boltos néni vagy a vásárló szerepébe bújhatnak. Webáruházunkban szuper kiegészítőket találsz ehhez. Játék pénztártgépek, játékpénz, bevásárlókocsi, gyümölcsök, zöldségek és egyéb játék árucikkek széles választékával várunk!

Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft

Szerepjátékok

A gyerekek tanulása nagyon sok területen utánzáson alapul. Ösztönösen utánozzák a felnőtteket, imitálják viselkedésüket. A szerepjáték nagyon fontos fejlesztőjáték is. A gyerekek megtanulhatják, milyen alapvető szerepek várnak rájuk az életben. Megsimerkedhetnek életszituációkkal játékos formában, így élesben is könnyebben veszik majd az akadályokat. Ha szeretnél bővebben olvasni róla, miért is hasznos elfoglaltság a szerepjáték, kattints ide.

Boltos játékok mindenkinek!Boltos játékok

Az egyik legkedveltebb szerepjáték a gyerekek körében a boltos játék. Előszeretettel utánozzák szüleiket, a boltos nénit. Ehhez nagyon szuper kellékeket, kiegészítőket találhatsz weboldalunkon. Íme néhány darab kínálatunkból:

A boltos játékok között találhatsz pénztárgépeket, játékpénzt, bevásárlókocsit, gyömülcsöket, zöldségeket, konzerveket és egyéb árucikkeket. Nézz szét kínálatunkban és találd meg a neked tetsző játékokat! Rendeld meg otthonod kényelméből!

boltos játék, boltos játékok, boltos játék gyerekeknek, játék pénztárgép, játékpénz, bevásárlólista, játék bevásárlókocsi, játék bevásárló kocsi, boltos szerepjáték, szerepjáték, vásárlás játékok

 

Tovább