Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
3 éves kortól - 7 éves kortól
Ár
1 989 Ft - 2 591 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Tetoválós játékok

Az okostojasjatek.hu Tetoválós játékok kategóriája azoknak a gyerekeknek szól, akik szeretnének kreatív módon kifejezni magukat és megmutatni a saját stílusukat. A kategóriában megtalálhatók különböző tetoválókészletek, amelyek lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy átmenetileg, biztonságosan és szórakoztatóan tetováljanak a bőrükre.

A tetoválókészletek tartalmazzák a szükséges eszközöket és anyagokat, amelyek segítségével a gyerekek szabadon tervezhetnek és készíthetnek saját tetoválásokat, vagy választhatnak különböző előre elkészített minták közül. A készletek általában tartalmazzák a tetoválásokat tartósan rögzítő folyadékot, a sablonokat, a tintákat és a műanyag csipeszt.

 

Tovább
 

A tetoválós játékok nem csak szórakoztatóak, de segítenek a gyermekeknek a kreativitásuk és a képzelőerejük fejlesztésében is. Az alkotás során a gyerekek megtanulják, hogyan tervezzenek és készítsenek egyedi tetoválásokat, és rájönnek, hogy hogyan alkothatnak valami különlegeset a bőrükre. Emellett, a tetoválók készítése izgalmas és szórakoztató lehetőséget kínál a gyerekeknek, hogy kifejezzék magukat és önkifejezési lehetőséget biztosítanak.

A tetoválós játékok kiválóan alkalmasak a bulikban, szülinapokon, vagy más összejöveteleken történő szórakoztatásra, és lehetnek a gyerekek kedvenc tevékenysége az unalmas délutánokon. A készletek biztonságosak és könnyen használhatóak, és a minták általában eltávolíthatóak, így nincs szükség a tetoválások tartós eltávolítására.

Az okostojasjatek.hu Tetoválós játékok kategóriájában számos készlet közül választhatnak a szülők, hogy meglepjék gyermeküket. A tetoválókészletek nem csak szórakoztatóak és izgalmasak, de lehetővé teszik a gyerekeknek, hogy saját stílusukat és egyéniségüket fejezzék ki egyedi tetoválások formájában.

Tovább