Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
0 éves kortól - 6 éves kortól
Játékosok száma
2 játékos részére - 4 játékos részére
Játékidő
10 perc - 30 perc
Puzzle darabszám
Ár
1 240 Ft - 33 591 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Fiús játékok

A fiús játékok kategóriája azokat a játékokat foglalja magában, amelyeket általában a fiúk szeretnek. A kategóriában található játékok között megtalálhatók a különböző autópályák, versenyautók, építőjátékok, valamint azok a játékok, amelyek a fiúkat a sport világába vezetik be.

Az autópályák és versenyautók nagyon népszerűek a fiúk körében, és számos játékot találhatunk, amelyek ebben a témában készültek. Ezek a játékok segítenek a gyerekeknek a kreativitás és a problémamegoldó képesség fejlesztésében.

 

Tovább
 

Az építőjátékok is a fiúk kedvencei közé tartoznak. Ezek a játékok segítenek a fiúknak a térbeli képzelőerő, az elemek logikus elrendezése és az összeszerelési folyamatok fejlesztésében. Az építőjátékok sokféle formában elérhetők, például LEGO vagy fém konstrukciós játékok.

A fiúknak fontos, hogy sportosak legyenek, és sok sporttal kapcsolatos játék is elérhető a kategóriában. Ez magában foglalja a labdajátékokat, a kosárlabdát, a foci- és a röplabdát, valamint a különböző sportoló figurákat.

Összefoglalva, a fiús játékok kategóriája számos olyan játékot kínál, amelyeket a fiúk imádnak. Ezek a játékok segítenek a kreativitás, a problémamegoldó képesség, a térbeli képzelőerő és a sportosság fejlesztésében.

Tovább