Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
3 éves kortól - 9 éves kortól
Puzzle darabszám
Ár
3 680 Ft - 6 961 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Baglyos játékok

Meseszép baglyos játék napló!Bölcs baglyos játékok

A baglyok az éjszaka urai, a görög mitológiából fakadóan leginkább a bölcsesség szimbólumaiként ismert állatok. A legismertebb képviselője a fajnak a Micimackó és barátaiból ismert Bagoly, akihez a többiek segítségért fordulnak. Különleges megjelenésével kitűnik a többi madár közül, talán ennek is köszönhető, hogy sok gyerek kedvence. Ha te is közéjük tartozol, válogass a baglyos játékok közül. Társasok, kirakók, játékfigurák várnak rád webáruházunkban.

Tovább

A bagoly

A baglyok nagyon titokzatos állatok, jellemzően éjszaka mozognak, napközben meghúzzák magukat a fák lombjai között. Szimbólumként több értelmezése is van. A bölcsesség jelképeként tartjuk számon, ez az ókori görög mitológiából ered, mivel Pallasz Athéné szent állataként tisztelték. Ugyanakkor a bagoly, mivel jellemzően éjszakai életet él, gonosz erők megtestesítőjének is gondolják. Ha szeretnél bővebben olvasni a témában, kattints ide.

Baglyos öltöztető játék kicsiknek!Baglyos játékok

Az egyik legnépszerűbb baglyos játék a Bagolytanoda kvízjáték. Mivel a bagoly a bölcsesség szimbóluma, kézenfekvő volt egy oktatójáték főszereplőjévé választani. Ezzel a játékkal szórakoztató módon sajátíthatjuk el az alsós környezetismereti és anyanyelvi ismereteket.
Emellett számos más baglyos játékot találsz webáruházunkban, például kirakókat és kreatív szetteket, melyeken a baglyok különleges megjelenését csodálhatod. Íme néhány:

Válogass a baglyos írószerek, szobadekorációk között, találd meg a neked tetszőt!

baglyos játékok
bölcs bagoly játék
bolcs bagoly jatek
bölcs bagoly interaktív játék
baglyos rajzok
baglyos játék
játék bagoly

Tovább