Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
0 éves kortól - 14 éves kortól
Játékosok száma
0 játékos részére - 4 játékos részére
Játékidő
5 perc - 120 perc
Puzzle darabszám
Mesehősök
Ár
1 500 Ft - 33 661 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Puzzle

A Puzzle kategória a okostojasjatek.hu webáruházban, egyike a legnépszerűbb termékkategóriáknak. A puzzle-k összeállítása évszázadok óta kedvelt szórakozás, amely nem csak gyerekek, hanem felnőttek számára is kiváló időtöltést nyújt. A különféle méretű és nehézségű puzzle-k között mindenki megtalálhatja a neki való játékot.

A puzzle-k nem csak szórakoztatóak, hanem fejlesztik a logikai gondolkodást, a téri tájékozódást és a finommotorikus készségeket is. A puzzle-k összeállítása során a gyerekek és felnőttek egyaránt tanulnak a kitartásról, az odafigyelésről és a problémamegoldásról.

 

Tovább
 

A webáruházunkban számos különféle témájú puzzle érhető el, a vidám állatos és gyümölcsös daraboktól a mesefigurás és épületképeken át egészen a klasszikus tájképekig. A puzzle-k mérete is változó, a kisebbeket könnyedén össze lehet állítani, míg a nagyobbak kihívást jelenthetnek a tapasztalt játékosoknak.

A puzzle-k nem csak szórakoztatnak és fejlesztenek, hanem kiváló ajándékötlet is lehet családtagoknak, barátoknak vagy kollégáknak. A széles választék és a különböző nehézségi szintek miatt biztosak vagyunk abban, hogy mindenki megtalálja a neki tetsző puzzle-t a webáruházunkban.

Tovább