Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
0 éves kortól - 6 éves kortól
Játékosok száma
2 játékos részére - 5 játékos részére
Játékidő
10 perc - 30 perc
Ár
6 419 Ft - 12 191 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Egeres játékok

Az okostojasjatek.hu weboldalán megtalálható egy különleges kategória, amelynek neve Egeres játékok. Ez a kategória olyan izgalmas és érdekes játékokat tartalmaz, amelyeknek közös jellemzője, hogy az egerekkel kapcsolatosak.Az egeres játékok között találunk logikai, ügyességi és memóriajátékokat is. Ezek a játékok nagyon kreatívak és szórakoztatóak, és nem csak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is nagy örömöt okoznak.A legtöbb egeres játék célja az egerek elkapása vagy a sajtból való minél több elfogyasztása. Az egerek a játékokban általában a kihívást jelentik, mert nagyon gyorsan mozognak és nehéz elkapni őket.
Tovább
Azonban a játékosok különféle eszközöket használhatnak, például csapdákat, sajtokat vagy éppen hátizsákokat, hogy segítsenek maguknak az egerek megtalálásában és elkapásában.Az egeres játékok nagy előnye, hogy fejlesztik a játékosok kreativitását, logikai és problémamegoldó képességét. Az ügyességi játékok a játékosok kézügyességét és reakciósebességét fejlesztik, a memóriajátékok pedig a memóriájukat és a koncentrációjukat javítják.Az egeres játékokat gyakran ajánlják gyerekeknek, de bárki számára alkalmasak, aki szereti az izgalmas és szórakoztató játékokat. Az okostojasjatek.hu Egeres játékok kategóriájában számos különböző játék található, így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt. Ha szereted az érdekes és szórakoztató játékokat, akkor ne habozz, és keresd fel az okostojasjatek.hu weboldalát!
Tovább