Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
6 éves kortól - 8 éves kortól
Ár
12 190 Ft - 19 991 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Varázsdoboz

Szeretnéd elvarázsolni a gyermekedet, vagy keresed az ajándékot egy kisgyerek számára? Akkor a Varázsdoboz kategóriában biztosan megtalálod, amit keresel! A Varázsdobozok kiváló lehetőséget kínálnak arra, hogy a gyerekek fejlesszék kreativitásukat és kézügyességüket.
Tovább
Az itt található termékek segítségével a gyermekek saját maguk készíthetnek ékszereket, varázsló botokat, varázskönyveket, vagy akár varázslatos fuvolákat is.A Varázsdobozok mindegyike egyedi, különleges varázslatot rejt magában, ami szórakoztató és életre szóló élményt nyújt a gyermekeknek. A kategóriában számos különböző Varázsdoboz típus található, amelyek különböző életkorú gyermekeknek szólnak. Az itt található játékokkal a gyermekek megismerkedhetnek a különböző anyagokkal és technikákkal, miközben az alkotás örömét tapasztalják meg.A Varázsdobozok többnyire könnyen kezelhetőek, így a gyermekek bármikor, akár egyedül is elkezdhetik a varázslatot. Az elkészült alkotások pedig nemcsak egyedi ajándékok lehetnek barátoknak, családtagoknak, de akár a gyerekszoba berendezésének is díszei lehetnek.A Varázsdobozok a fejlesztő játékok kategóriájába tartoznak, hiszen a gyermekek kreativitását és kézügyességét fejlesztik. Az itt található játékokkal a gyerekek megtanulhatják, hogyan kell egy-egy anyagot, technikát használni, miközben saját kezűleg alkotnak valami újat. Így a Varázsdobozok nagyszerű lehetőséget kínálnak arra, hogy a gyerekek a játék során tanuljanak és fejlődjenek. Ha szeretnéd, hogy a gyermeked kreativitása és kézügyessége fejlődjön, akkor a Varázsdobozok minden bizonnyal egy remek választás lehetnek. Nézz szét a kategóriában, és válaszd ki a kedvencedet!
Tovább