Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
1 éves kortól - 7 éves kortól
Puzzle darabszám
Ár
2 328 Ft - 8 691 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Teknősös játékok

Szuper teknősös játék a színek tanulásához, a kézügyesség fejlesztéséhez!Lassan járj...

...tovább érsz. Vagy egy kis félrehallással tovább élsz. élő példák erre a teknősbékák, akiknek bizonyos fajtái akár 100-200 évig is élhetnek. Lomha mozgásuk aranyossá teszi őket és a gyerekek is szeretik ezeket a különleges páncélos élőlényeket. Éppen ezért teknősös játékok és mesék tárháza is végtelen. Webáruházunkban is találhatsz ilyeneket. Válogass kedvedre kínálatunkban, ahol kisebbek és nagyobbak is megtalálják a nekik való játékot.

Tovább

A hosszú élet titka

Sokan kutatják a hosszú élet titkát. Kár, hogy a teknősök nem tudnak beszélni, mert ők biztosan tudnak valamit, amit mi emberek nem. A Föld leghosszabb életű állatai közé tartoznak, egyes fajtáik 100-200 évig is elélnek. Általánosságban elmondható, hogy a nagyobb termetű teknősök, mint a Galapagos-szigeteken élő óriásteknős élnek tovább, de kisebb ékszerteknősök is megélhetik akár a 75 éves kort is. Ha szeretnél többet megtudni ezekről a különleges hüllőkről, ide kattintva olvashatsz róluk bővebben.

Teknősös rágóka a legkisebbeknek!Teknősös játékok

Sok gyerek szereti a teknősöket, vannak, akik előszeretettel tartják kisebb fajtáikat házikedvencként. Mesékben is találkozhatsz velük és teknősös játékok formájában is. Ilyeneket webáruházunk kínálatában is találhatsz. Íme néhány:

A teknősös játékok között szuper formaberakókat, kirakókat, Tini nindzsa teknőcös játékok közül válogathatsz. Kicsik és kicsit nagyobbak is megtalálhatják a nekik való játékokat! Válaszd ki a kedvencedet és rendeld meg otthonod kényelméből!

teknősös játékok
teknős játék
teknőcös játékok
játék teknős
teknős játékok
teknősbéka játék
teknosos
tininindzsa teknős játék
tininindzsa teknős játékok
rajzolós teknős

Tovább