TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Futóbicikli

Szuper csajos futóbicikli!Száguldás két keréken

A gyerekek mozgásigénye hatalmas, szívesen vezetik le energiáikat különböző gyerekjárműveken. A futóbicikli nagyon hasznos az egyensúlyérzék kialakulása, fejlődése szempontjából és remekül felkészít az igazi, pedálos biciklire. A webáruházunkban található futóbiciklik között több méretet is találsz. Válaszd a kedvenc mesehősöd képével ellátott darabot!

Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft

A gyerekjárgányokról

A gyerekekben elég hamar kialakul az igény, hogy megtapasztalják a sebességélményt. A különböző gyerekjárgányok szuper lehetőséget biztosítanak erre. A megfelelő mozgásfejlődés nagyon sok szempontból fontos, a gyerekek kognitív képességeinek fejlődésére is nagy hatással van. Ahhoz, hogy a biciklizéshez szükséges mozgáskoordináció kialakuljon, előtte több lépcsőfokon kell végigmenni. Kedvelt gyerekjárművek a kismotor, a roller, a tricikli és a futóbicikli melyek mind segítenek előkészíteni ezt. Ha szeretnél bővebben olvasni a gyerekekről és járgányaikról, ide kattintva megteheted.

Pókemberes futóbicikli a biztonságos száguldáshoz.Futóbicikli

A futóbicikli remek előkészítője a rendes biciklinek. A gyerekek lábbal hajtják magukat, mivel pedál nincs rajta, de így is sokat fejlődik mozgáskoordinációjuk, egyensúlyérzékük. Érdemes olyan járgányt választani, illetve úgy beállítani az ülésmagasságot, hogy a kicsik talpa teljesn érje a földet. Webáruházunkban több méretet és színt találsz:

Fiúk és lányok egyaránt megtalálhatják kínálatunkban a nekik tetszőt! Válaszd a a Jégvarázs, a Kisvakond, Pókember vagy Disney hercegnős matricával ellátott darabokat. Rendeld meg otthonod kényelméből!

futóbicikli, futóbicikli mikortól

Tovább