Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
1 éves kortól - 12 éves kortól
Játékosok száma
0 játékos részére - 8 játékos részére
Játékidő
5 perc - 60 perc
Puzzle darabszám
Ár
870 Ft - 88 920 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Gondolkodási műveletek

A gondolkodási műveletek olyan készségeket jelentenek, mint a logikus gondolkodás, a problémamegoldó képesség és a kreativitás. A gondolkodási játékok ezen készségek fejlesztésére összpontosítanak, és a fiatalok számára lehetővé teszik, hogy élvezetesen tanuljanak és fejlődjenek.

Az okostojasjatek.hu kínálatában megtalálhatók a legjobb gondolkodási játékok, amelyek szórakoztató és tanulságosak egyaránt. A kategória számos játékot tartalmaz, amelyek kihívást jelentenek a játékosoknak, de ugyanakkor fejlesztik a kognitív képességeket és segítik a gondolkodási folyamatokat.

 

Tovább
 

A kínálatban szerepelnek olyan játékok, mint például a Rubik kocka, amely a térbeli gondolkodás és a problémamegoldó képesség fejlesztésére összpontosít. Az okostojasjatek.hu emellett számos logikai játékot is kínál, mint például a Rush Hour, amely a kritikus gondolkodást, az ügyességet és a problémamegoldó képességet fejleszti.

A kategória további népszerű játékai között szerepelnek a Soma kocka, a Tangram, a különféle rejtvények és fejtörők, amelyek mind nagyszerű lehetőséget kínálnak a kognitív képességek fejlesztésére.

Ha keresel egy játékot, amely segít a gondolkodási és problémamegoldó képességeid fejlesztésében, akkor a gondolkodási műveletek kategóriája az okostojasjatek.hu-n a legjobb választás számodra. Válaszd ki a kedvenc játékodat, és élvezd az okos és szórakoztató játékélményt!

Tovább