TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Römi & Póker kártya 1x55 lap, Francia kártya - Piatnik

Römi & Póker kártya 1x55 lap, Francia kártya - Piatnik

Römi & Póker kártya 1x55 lap, Francia kártya - Piatnik

Egy izgalmas és furmányos partijátáékot keresel? Jó helyen jársz! Francia, römi kártya mely tökéletesen alkalmas a Bridge, Kanaszta vagy a Römi játékhoz is. Utazásra is magaddal viheted, mert kis mérete miatt könnyen elfér bárhol.

Jellemzői:

- Tartalmaz 55db kártyalapot

- Mérete: 58x89mm

- Anyaga: kemény papír

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 2 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (156)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

710 Ft

Részletek

A Römi & Póker kártya a legjobb választás a kártyajátékok szerelmeseinek! Ezzel a kártyával rengeteg játékot játszhatsz, mint például a Römi, Bridge vagy Kanaszta. A tartalma egy 55 lapos francia kártya, ami tökéletes méretű ahhoz, hogy magaddal vihesd, és bármikor játszhass vele, akár utazás közben is.

A kártya mérete 58x89mm, ami kényelmesen elfér a zsebedben vagy a táskádban. A kártyalapok kemény papírból készültek, így hosszú élettartamúak és tartósak.

A Römi & Póker kártya kiváló ajándék lehet barátaidnak és családodnak, akik szeretnek kártyázni. Akár a kezdő játékosok, akár a tapasztaltabbak is élvezni fogják a játékot. A kártya az összes korosztály számára ajánlott, így akár a fiatalabb vagy az idősebb generációk is játszhatnak vele.

A Römi & Póker kártya több díjat is nyert a Piatnik márkájának köszönhetően. A díjak elismerik a kártya minőségét és a játékosok számára nyújtott élményt. A kártya nem csak szórakoztató, hanem segít fejleszteni a stratégiai gondolkodást és a matematikai képességeket is.

Ha valóban kártyajáték rajongó vagy, akkor a Römi & Póker kártya az Ön számára készült! Játssz vele egyedül, vagy barátaiddal, és élvezd a játék izgalmas pillanatait. Ne habozz, vásárold meg most!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
9001890135217
Cikkszám
62787

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!