Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
0 éves kortól - 18 éves kortól
Játékosok száma
4 játékos részére - 9 játékos részére
Ár
6 040 Ft - 7 771 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Fürdőjáték, fürdős játékok

A fürdőjátékok igazi klasszikusok, amik sosem mennek ki a divatból. Ezek a vidám és színes játékok nem csak segítenek a gyerekeknek élvezni a fürdést, hanem segítik őket a kreativitásuk fejlesztésében és az önállóságuk megteremtésében.A fürdőjátékok között találhatunk mindenféle játékot, amelyek kicsiknek és nagyoknak egyaránt szórakoztatóak lehetnek.
Tovább
Az egyszerűbb játékok közé tartoznak a kis hajók, gumikacsák és pattogó labdák, amelyeket a gyerekek könnyedén el tudnak dobni vagy le tudnak hajtani a víz alatt. Ezek a játékok kiválóan fejlesztik a gyerekek kézügyességét és koordinációját.Ha a gyerek szívesebben játszik fantáziával készült játékokkal, akkor a fürdőjátékok között találhatóak különböző tengeri állatok, búvárok és hajók is. Ezek a játékok kiválóan fejlesztik a gyerekek fantáziáját és segítenek nekik megtalálni az önállóságukat.A fürdőjátékoknak számos előnye van azon kívül, hogy játékot biztosítanak a gyerekeknek a fürdési időszakban. Ezek a játékok segítenek a gyerekeknek megérteni a víz biztonságos használatát, valamint a fürdőszobában történő biztonságos mozgást. Az ilyen játékok használata segíthet a gyerekeknek abban, hogy megszokják a víz alatti légzést, ami nagyon fontos, ha az úszást és a búvárkodást tervezi a gyerek.Összességében a fürdőjátékok kiváló szórakozást jelentenek a gyerekeknek a fürdési időszakban, miközben fejlesztik a kreativitásukat és a koordinációjukat. Ezek a játékok nemcsak szórakoztatóak, hanem hasznosak is a gyerekek teljes fejlődéséhez. Az okostojasjatek.hu weboldalán széles választékban találhatóak a fürdős játékok, amelyek garantáltan a gyerekek kedvencei lesznek.
Tovább