TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Dodelido kártyás társasjáték

Dodelido kártyás társasjáték
Dodelido kártyás társasjáték
Dodelido kártyás társasjáték
Dodelido kártyás társasjáték

Dodelido kártyás társasjáték

Fürgén kell gondolkodnod a Dodelido gyorsasági kártyajáték során! Tegyél le egy kártyát a középen lévő kupacok egyikére, és figyeld az állatokat! A színük egyezik meg? Vagy az állatfaj? Vagy semmi? Esetleg DODELIDO? Légy résen és reagálj gyorsan, hogy te légy a játék győztese? Izgalom, gyorsaság, szemfülesség, Dodelido!


Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 6 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (27)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 310 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Dodelido kártyás társasjáték 2-6 játékos számára alkalmas, és egy parti általában 15-20 percet vesz igénybe, így az ideális játék ahhoz, hogy egy rövid szünetet tartsatok a mindennapok rohanása között. A játékot többször is elnyerte a Német Társasjáték díjat, így garantáltan magas színvonalú szórakozást nyújt a családi körben vagy barátokkal együtt töltött időben.

A játék nem csak szórakoztató, hanem fejleszti a játékosok reakcióidejét, figyelmét és gyors gondolkodási képességét is. A kártyajáték könnyedén hozzájárul a család összetartásához és az értékes idő eltöltéséhez, valamint segít a stressz leküzdésében és a mentális frissesség megőrzésében.

Ha szeretnél egy olyan játékot, ami nemcsak szórakoztat, hanem fejleszt is, akkor a Dodelido kártyás társasjáték tökéletes választás számodra. Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt ajánlott, és garantáltan izgalmas pillanatokat biztosít az egész család vagy baráti társaság számára. Próbáld ki te is, és légy részese a Dodelido izgalmas világának!

Adatok

Gyártó
DreiMagierSpiele
EAN
4001504408794
Cikkszám
59409

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek