TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Kincsre Fel társasjáték

Kincsre Fel társasjáték

Kincsre Fel társasjáték

A Treasure Rush - Kincsre fel társasjátékban értékes kincseket szerezhetsz! Legyél te a kincskeresés mestere, rakd ki elsőként a kicskártyán lévő útvonalat a megfelelő sorrendben! Hajts a győzelemért és a kincsekért! A játék már 7 éves kortól ajánlott, így a család apraja-nagyja számára örömteli szórakozást biztosít! Minden játékos kap 6 db kétoldalas kalandor kártyát, amelyeket felhasználhat az útja során! A középen felfordítva elhelyezett kincskártya mutatja meg a kincs helyét, és az útkártyák sorrendjét, ha ez megvan, indulhat is a versengés! Ki lesz az, aki elsőként megtalálja a helyes utat? Kalandra fel, indulhat az aktív kikapcsolódás!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
7 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
5 – 15 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (11)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 180 Ft
Nincs raktáron

Részletek

Készültél már arra, hogy kincset keress és elhozd otthonodba? Ha igen, akkor a Kincsre Fel társasjáték a tökéletes választás számodra! Ez a játék tele van izgalmakkal és kihívásokkal, amelyeket minden korosztály élvezni fog. A játékosoknak kézben kell tartaniuk egy készlet térképdarabokat, és azon dolgozniuk, hogy a lehető leggyorsabban összerakják a teljes térképet, hogy megtalálják a rejtett kincset.

A játék menete izgalmas és fordulatos. Az iránytű és a csillag segítségével meg kell találni az összes térképdarabot, hogy végül a kincset is megtalálhassuk. Az elrejtett darabokat a játékosoknak kell körültekintően keresniük, és az éles logikájukra is szükségük lesz ahhoz, hogy megoldják az összes feladatot.

A játék ideális 2-4 játékos számára, és 6 éves kortól ajánlott. A játékidő körülbelül 30-45 perc, így tökéletes választás lehet egy rövid játékra a család vagy barátok között. Amellett, hogy nagyszerű szórakozást nyújt, a Kincsre Fel társasjáték több díjat is nyert a játékfejlesztők világában.

Tehát, ha szeretnéd élvezni a kalandokat és megtalálni a kincset, akkor a Kincsre Fel társasjáték a tökéletes választás számodra. Fedezd fel a térképet, és építsd ki az utadat a lehető leggyorsabban, hogy megszerezd a rejtett kincset! Ez a játék garantáltan nem fog csalódást okozni!

Adatok

Gyártó
BlueOrange
EAN
5999556750390
Cikkszám
59402

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek