TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Recent Toys Dynacube logikai játék

Recent Toys Dynacube logikai játék
Recent Toys Dynacube logikai játék
Recent Toys Dynacube logikai játék
Recent Toys Dynacube logikai játék

Recent Toys Dynacube logikai játék

Az egyik legizgibb logikai játék. Fejleszd magad játék közben, szem-kéz koordináció, logika fejlesztésére kiváló ez a játék! 

Ahogy a neve is utal rá a Dynacube egy kocka, azonban a különleges mintájának és különös kialakításának köszönhetően nagyon lehetőség rejlik benne. A Recent Toys híresen ügyes logikai játékokat alkot, és a Dynacube is méltó erre az elismerő rangra, hiszen egy kis próbálkozással egész biztos, hogy találsz egy olyan alakzatot, amivel eddig még nem találkoztál, vagy egyszerűen a különleges minta olyan optikai csalódást kelt, ami elvarázsolj a a szemed.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (6)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

2 730 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Dynacube egy rendkívül szórakoztató és kihívást jelentő logikai játék, amelyet bárki képes könnyedén megtanulni. A játék célja az, hogy a különböző színű kockákat a megfelelő helyre rendezd, úgy hogy minden oldalon egyforma színűek legyenek. A játék során használhatod a kreativitásodat és a logikai képességeidet, hogy minél hamarabb és minél hatékonyabban megoldj a feladatot.

A Dynacube játékot akár egyedül, akár barátaiddal is játszhatod, így nem csak a szórakozás, hanem a társaság közelsége is garantált. A játék ideális gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, melynek ajánlott korosztálya 8 évtől 99 éves korig terjed.

A játék kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú távon is garantált a használhatósága. A kis mérete miatt könnyedén magaddal viheted bárhová, így a hosszú utakon vagy unalmas perceken is szórakoztatóvá teheted a napod.

A Dynacube játékot számos díjjal jutalmazták, többek között a Németországban megrendezett Spielwarenmesse játékkiállításon is elnyerte az egyik legjobb logikai játék díját.

Ha szeretnél egy olyan játékot, amelyben csak a kreativitásod és a logikai képességeid számítanak, akkor a Dynacube a tökéletes választás számodra. Rendeld meg még ma, és garantáltan nem fogsz csalódni!

Adatok

Gyártó
RecentToys
EAN
8717278850542
Cikkszám
55253

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!