TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Makkant Mókus társasjáték Smart Games

5 (1 vélemény)
Makkant Mókus társasjáték Smart Games

Makkant Mókus társasjáték Smart Games

5 (1 vélemény)
Vegyél részt a Makkant mókusok logikai játékban! Ez egy különleges tologatós puzzle, amelyben a cuki kis mókusoknak fel kell készülniük a télre és sok-sok elemózsiát kell gyűjteniük! Tologasd a megfelelő sorrendben a mókusokat a táblán, hogy a náluk lévő mogyorót a lyukba rakják! Helyezd biztonságba az összes mogyorót, 60 egyre nehezedő feladat vár rád! A dobozban található füzetben megtalálod a megoldásokat is!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Játékidő :
5 – 20 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (158)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 750 Ft

Részletek

A Makkant Mókus társasjáték a Smart Games gondos kezei által készült különleges játék, mely kiválóan fejleszti a készségeidet és kihívást jelent minden játékosnak. A játékban próbára teheted a megfigyelőképességedet, problémamegoldó képességedet és logikai gondolkodásodat. A játékmenet egyszerű, mégis izgalmas, hiszen a cél az, hogy a mókusok elrejtsék a makkjaikat a föld alatti üregekbe.

A társasjátékhoz 60 különböző feladat tartozik, melyek mindegyike egyre nehezebb és nagyobb kihívást jelent. A játék során a játékosok a makkokat a táblán mozgatják és az üregekbe helyezik el őket, melyhez a logikus gondolkodás mellett finom motorikus készségekre is szükség van.

A játéktábla kifejezetten praktikus, hiszen a lezárható tetőnek köszönhetően utazások során is könnyedén magunkkal vihetjük, és bárhová magunkkal vihetjük. A játékban egyedül vagy akár barátaiddal is játszhatsz, így garantáltan nem fogsz unatkozni. Az ajánlott korosztály 6 évtől ajánlott, így a kisebbek is élvezhetik a játék nyújtotta kihívásokat.

A Makkant Mókus társasjáték számos díjat nyert már, köztük a "Toy of the Year" és a "Parent's Choice" díjakat, így nem is csoda, hogy a játék népszerűsége folyamatosan növekszik. A játékidő 15-20 perc, így egy-egy játék alkalmával nem kell órákig eltöltenünk az időnket.

Ha szereted a kihívásokat és szeretnél egy olyan játékot, amely garantáltan leköti az agyadat, akkor a Makkant Mókus társasjáték a neked való játék. Töltsd el az idődet izgalmas feladványokkal és segíts a mókusoknak felkészülni a télre!

Adatok

Gyártó
SmartGames
EAN
5414301521990
Cikkszám
58873

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(1 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Nagyon jó logikai játék. Még a szülőket is leköti. Tartós anyagból készült..