TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



NMBR9 társasjáték

NMBR9 társasjáték

NMBR9 társasjáték

Felülre teszed, vagy az alapot építed tovább? Kockáztatsz, vagy biztosra mész? Megéri növelni a magasságot, vagy magad alatt vágod a fát? Vajon neked van a legjobb logikád? Tedd próbára az NMBR 9 logikai társasjátékkal! Taktikázz, és győzd le a többieket!


Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 4 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (19)
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

6 230 Ft

Részletek

- játékszabályok magyar nyelven

Az NMBR9 társasjáték 2-4 játékos számára ajánlott, akiknek az életkorát 8 éves kortól felfelé lehetővé teszi a játék. A játékidő körülbelül 20-30 perc, így akár több játékot is játszhattok egymás után. Érdemes beiktatni az ünnepi alkalmakra, családi összejövetelekre, baráti találkozókra, hiszen az NMBR9 garantáltan szórakoztató és kihívásokkal teli játékélményt nyújt mindenki számára.

Az NMBR9 társasjáték díjnyertes játék, így nem csoda, hogy a játékot több díjjal is elismerték. Az Spiel des Jahres (Az Év Játéka) kategóriában nyerték el az Németországban 2018-ban, az As d'Or (Az Arany Ér) kategóriában pedig Franciaországban 2018-ban. Az NMBR9 társasjáték tehát biztosítja a minőséget, a kiváló játékmenetet és az élményt minden játékos számára.

Az NMBR9 társasjáték egy kiváló választás, ha szereted a stratégiai játékokat, és kihívások elé szeretnél állni. Az építkezés, az épületek magasabbra való helyezése és az egyre bonyolultabb játékmenet garantáltan leköti majd a figyelmedet. Az NMBR9 társasjáték nem csak szórakoztató, de fejleszti is a logikai és a matematikai készségeket, és javítja a problémamegoldó képességet is.

Ne habozz, szerezz be egy NMBR9 társasjátékot, és kezd el a játékot még ma! Válaszd te is a díjnyertes, kiváló minőségű társasjátékot, amely garantáltan kihívásokkal és szórakozással tölti meg a szabadidődet!

Adatok

Gyártó
Abacusspiele
EAN
4011898041712
Cikkszám
59393

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!