TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Magnetic Travel Varázserdő logikai útijáték Smart Games

Magnetic Travel Varázserdő logikai útijáték Smart Games

Magnetic Travel Varázserdő logikai útijáték Smart Games

Építs utakat a Magnetic Travel Varázserdő - Magic Forest logikai játékban! Válassz egy feladatot és próbáld megoldani a legjobb tudásod szerint! A feladatokat megoldhatott könnyített és nehezebb változatban is! Ezzel garantált a sikerélmény és a fejlődés is a játék során! Fejleszd logikádat és megfigyelőkészségedet szórakoztató, játékos formában! A játék mágnesen kivitelezésének köszönhetően kiválóan alkalmas az utazások idejére is!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Játékidő :
5 – 20 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (52)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 100 Ft

Részletek

A Smart Games Magnetic Travel Varázserdő logikai útijáték egy remek választás azok számára, akik szeretik a kihívásokat és a fejtörő feladatokat. A játék 48 különböző feladvánnyal rendelkezik, amelyek fokozatosan nehezednek, így mindig van új kihívás a játékosok számára. A játék célja, hogy az összes játéklapkát úgy helyezzük el a táblán, hogy közöttük ösvény alakuljon ki, de ne legyenek zsákutcák.

A játék ideális utazó társasjáték, hiszen a praktikus könyv alakú mágneses "játéktér" és a kis mérete miatt könnyen magunkkal vihetjük bárhová. A Smart Games Magnetic Travel Varázserdő logikai útijáték egy olyan játék, amely fejleszti a logikai következtetést, a stratégiai előtervezést, a képfelismerést és térlátást, a problémamegoldó képességet, a kombinációs készséget, a koncentrációt és az önálló feladatmegoldást.

A játék ajánlott 7 éves kortól, és egy vagy több játékos játszhat vele. A játékidő változó, attól függően, hogy milyen nehézségi szintet választunk, de általában 10-30 perc között van.

A Smart Games Magnetic Travel Varázserdő logikai útijáték számos díjat nyert már el, és nem véletlenül. Ez a játék remekül fejleszti a kognitív készségeket, és egyben szórakoztató is. Ha szeretnéd fejleszteni a képességeidet, miközben jól érzed magad, akkor ez a játék remek választás számodra. Vedd meg még ma, és kezdj el építkezni a mágikus erdőben!

Adatok

Gyártó
SmartGames
EAN
5414301516453
Cikkszám
58716

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!