TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



IQ Twist logikai játék Smart Games

5 (1 vélemény)
IQ Twist logikai játék Smart Games
IQ Twist logikai játék Smart Games
IQ Twist logikai játék Smart Games
IQ Twist logikai játék Smart Games

IQ Twist logikai játék Smart Games

5 (1 vélemény)
Logikai fejtörők 2 dimenzióban! Válassz egy feladványt. Helyezd fel a színes pálcikákat a játékfelületre, majd következhetnek a színes játékelemek. Úgy kell behelyezned a játékfelületre a játékelemeket, hogy csak a saját színüknek megfelelő pálcikákkal érintkezhetnek!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 2 játékos részére
Játékidő :
5 – 20 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (17)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 100 Ft

Részletek

Az IQ Twist logikai játék a Smart Games remekműve, amelynek segítségével könnyedén elkalandozhatsz egy másik hullámhosszra, majd elmerülhetsz a játékban, amely tele van kihívásokkal és fejtörő feladványokkal. A játékhoz egy vagy több játékos szükséges, és ajánlott korosztály 6 éves kortól. Az IQ Twist játék teljes játékidője függ az egyes feladványok nehézségi szintjétől, de általában 15-30 percet vesz igénybe egy-egy feladat megoldása.

Az IQ Twist játék nem véletlenül nyerte el a "2015-ös Év Játéka" díjat, hiszen minden játékost leköt a kihívásokkal és a fejtörő feladványokkal. A játék 100 különböző feladványt kínál, amelyek 5 különböző nehézségi szinten vannak osztva. Az egyszerűbb feladványoktól a legnehezebbekig mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Az IQ Twist logikai játék praktikus kis dobozában ideális utazójáték, és bárhová magaddal viheted. Csak egy pillanat kell ahhoz, hogy előkapd, és máris belemerülhetsz a játékba.

Az IQ Twist játék kiválóan fejleszti a logikai következtetést, a stratégiai előtervezést, a képfelismerést és térlátást, a problémamegoldó képességet, a kombinációs készséget, a koncentrációt és az önálló feladatmegoldást. Az IQ Twist játék segítségével fejlesztheted az agyad, miközben szórakozol.

Ha szereted a logikai játékokat, az IQ Twist logikai játék a Smart Games-tól garantáltan elnyeri a tetszésedet. Ne habozz, válassz egy feladványt, helyezd fel a színes cövekeket a játékfelületre, majd következhetnek a színes, csavart játékelemek. Tedd próbára a logikai képességeidet, és játssz az IQ Twist játékkal!

Adatok

Gyártó
SmartGames
EAN
5414301516521
Cikkszám
58728

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(1 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
-