TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Űrkaland társasjáték Smart Games

Űrkaland társasjáték Smart Games

Űrkaland társasjáték Smart Games

Egy hihetetlen űrkalandra csábítunk téged! Légy részese te is ennek a csodás kalandnak!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Játékidő :
5 – 20 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (58)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 750 Ft

Részletek

Az Űrkaland társasjáték Smart Games már gyerekkorunk óta vonz minket, amikor csak a csillagokat néztük az égen. Most végre mi is részesei lehetünk a végtelen űrnek és kalandozhatunk az aszteroidamezőkön keresztül. A játék azonban nem csak szórakoztató, de segít kifejleszteni a játékosok ügyességét és repülési tudását is.

Az Űrkaland játékmenete egyszerű, mégis izgalmas: a játékosoknak ki kell vezetniük az űrhajójukat az aszteroidamezőről. Ez azonban nem olyan egyszerű, hiszen az aszteroidákon kívül bolygókkal és egyéb akadályokkal is találkozni fognak. A játék során 60 különböző feladatot kell sikeresen teljesíteni, amelyek minden szinten egyre nehezebbé válnak.

Az Űrkaland társasjáték Smart Games nagyszerű választás mind a fiatalabbaknak, mind az idősebbeknek. Az ajánlott korosztály 7 éves kortól egészen felnőtt korig. A játékot 1-4 játékos játszhatják, így akár baráti társaságban, családi összejöveteleken is remek szórakozást nyújthat.

A játékidő körülbelül 20-30 perc, ami tökéletes időtartam, hogy mindenki élvezhesse a játék élményét anélkül, hogy unatkozna vagy elfáradna.

Az Űrkaland társasjáték Smart Games több díjat is nyert már, köztük a "2019-es játék az évben" díjat is elnyerte. Ez a játék azoknak ajánlott, akik szeretik a kihívásokat és az űrkalandokat. Ráadásul ez az időtöltés nemcsak szórakoztató, de fejleszti a játékosok ügyességét és készségeit is.

Ne habozz tovább, vásárold meg az Űrkaland társasjáték Smart Games-et, és élvezd a kihívásokat, amelyekben csak a saját ügyességedre és repülési tudásodra számíthatsz!

Adatok

Gyártó
SmartGames
EAN
5414301522003
Cikkszám
58875

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!