TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Nem én voltam! társasjáték

5 (2 vélemény)
Nem én voltam! társasjáték

Nem én voltam! társasjáték

5 (2 vélemény)
Biztos, hogy nem te voltál?Mindig is szeretted volna tudni milyen a gyorsaságod és a memóriád? Akkor most ebben a játékban lehetőséged van tesztelni.. Látjátok, itt a cicakártya – nem az én macskám piszkított a nappaliba! Szerintem a te nyuszid volt az! Gyorsaságra és memóriára lesz szükségük a gyerekeknek ahhoz, hogy ebben a vidám kártyajátékban hamar megszabadulhassanak a lapjaiktól – és másra kenhessék a „balesetet”. Színes állatkártyák, gyors partik – garantált kacagás, melyet 6 éves kortól ajánlunk!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
3 – 6 játékos részére
Játékidő :
10 – 20 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (752)
Kártya méret :
36 db / 57,5 x 89 mm
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 120 Ft

Részletek

A Nem én voltam! társasjáték egy izgalmas és szórakoztató játék, amelyet legalább 3 ember játszhat egyszerre. Az ajánlott korosztály 6 éves kortól kezdve, így kisebb gyerekek is könnyedén kiélvezhetik a játék örömeit. Az egyik legjobb dolog a játékban az, hogy nincs meghatározott játékidő, így akár hosszabb vagy rövidebb idő alatt is játszható, attól függően, hogy mennyire élvezetesnek találják a játékosok.

A játék leírásából kiderül, hogy a játék célja, hogy te mentesülj a vádak alól, amelyeket egy állatnak tulajdonítanak. A játék során mindenki kártyákat oszt, amelyek különböző állatokat ábrázolnak. Az egyik kártyán azonban egy "piszkos" állat van, amelynek tulajdonítják a piszkot a szobában. A játékosoknak az a feladata, hogy saját állataikra tereljék a gyanút, és mentesítsék magukat a vádak alól. Ehhez azonban jó memóriára és ügyességre van szükség, hogy ne kerüljenek bajba.

Az egyik legjobb dolog a Nem én voltam! társasjátékban az, hogy nagyon szórakoztató és izgalmas. A játék során folyamatosan változnak a dolgok, és mindig van valami új kihívás, ami izgalmasabbá teszi a játékmenetet. Ráadásul a játék teret ad a kreativitásnak is, így minden játék más lesz, és mindig lesz valami újat felfedezni.

A játék díjnyertes társasjáték, amely több díjat is nyert már, így biztos lehetsz benne, hogy a legjobb minőségű játékot vásárolod meg. Ha szereted a társasjátékokat, és szeretnél egy izgalmas és szórakoztató játékot, amelyet nem csak gyerekeknek, hanem felnőtteknek is ajánlunk, akkor a Nem én voltam! társasjáték az ideális választás számodra. Ne hagyd ki ezt az izgalmas játékot, amely garantáltan jó szórakozást nyújt!

Adatok

Gyártó
BlueOrange
EAN
5999556752288
Ajánlott kártyavédő
69379 - Premium Chimera Mayday kártyavédő -100 db - 57,5x89 mm - MDG-7044
Cikkszám
59830

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(2 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Vicces családi játékot kerestem.
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Jó kártyajáték

Hasonló termékek