TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



V-Cube 3x3 versenykocka - Kandinsky

V-Cube 3x3 versenykocka - Kandinsky
V-Cube 3x3 versenykocka - Kandinsky
V-Cube 3x3 versenykocka - Kandinsky
V-Cube 3x3 versenykocka - Kandinsky

V-Cube 3x3 versenykocka - Kandinsky

A V-Cube kollekció 3x3-as versenykocka kandinsky orosz absztrakt festőművész képeivel kápráztat el.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató :
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 280 Ft

Részletek

A V-Cube 3x3 versenykocka tökéletes választás azoknak, akik kihívásra vágynak és szeretik a profi versenykockák izgalmas világát. A kocka egyedülálló technológiájának köszönhetően rendkívül könnyen és precízen forog, így élvezetes játékot és gyorsabb kirakást eredményez. A kocka felületén található speciális festéknek köszönhetően garantált a hosszú élettartam.

A versenykocka mérete kényelmesen elfér a kézben, így tökéletesen alkalmas azoknak, akik szeretik a könnyű és gyors játékot. A kocka súlya mindössze 98 gramm, így kényelmesen hordozható és könnyen tárolható.

A V-Cube kollekció 3x3-as versenykockája Kandinsky orosz absztrakt festőművész képeivel kápráztat el. A kocka megfestése művészi képességeket igényelt, így a játék során te is művészi készségekre leszel szükséges, hogy a képeket helyesen rakd össze.

A játék ideális 8 éves kortól kezdve és akár több játékos is élvezheti egyszerre. A játékidő változó, attól függően, hogy milyen gyorsan tudod kirakni a kockát.

A V-Cube 3x3 versenykocka számos díjat nyert már, így biztos lehetsz benne, hogy minőségi játékot választasz. Ha szereted a kihívásokat és szeretnél belevetni magad a profi versenykockák világába, akkor ne habozz, vásárold meg most a V-Cube 3x3 versenykockát!

Adatok

Gyártó
V-Cube
EAN
5206457000944
Cikkszám
55053

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!