TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



V-Cube 3x3 versenykocka - egyenes

V-Cube 3x3 versenykocka - egyenes
V-Cube 3x3 versenykocka - egyenes
V-Cube 3x3 versenykocka - egyenes
V-Cube 3x3 versenykocka - egyenes

V-Cube 3x3 versenykocka - egyenes

Ime itt a 3x3 as kocka egyenes változata! Dönts Te is rekordot a profi V-Cube versenykockával! Tekerd, csavard, gondolkozz, használd a logikád, és rakd ki minél gyorsabban a V-Cube versenykockát! Könnyű használhatóság, időtálló kivitelezés, felhasználóbarát idomok. Neked még nincs versenykockád?

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (37)
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 830 Ft

Részletek

A versenykocka izzó kékségben pompázik, ami vonzó és modern megjelenést kölcsönöz. A V-Cube 3x3 kocka tökéletes választás minden korosztály számára, akik szeretik a kihívást és a logikai játékokat. A játékot 1-4 játékos játszhatja, és nagyszerűen fejleszti a problémamegoldó és a vizuális készségeket, valamint a taktikai gondolkodást. Az ajánlott életkor 8 évtől kezdődik, ami azt jelenti, hogy kisebb gyerekek számára is biztonságos és könnyen kezelhető.

A játékidő változó, és a játékosok tapasztalatától és ügyességétől függ. Az első néhány játék lehet, hogy hosszabb ideig fog tartani, de ahogy a játékosok egyre ügyesebbek lesznek, a játékidő rövidül. A V-Cube 3x3 versenykocka több nemzetközi díjat is elnyert, és a legjobb minőségű összetevőkből készült. A játék tartós és ellenálló, ami azt jelenti, hogy többször is ki lehet próbálni, anélkül, hogy elvesztené a kiváló minőségét.

Az igényes játékosok számára a V-Cube 3x3 versenykocka egy igazi kihívás, és lehetőséget ad arra, hogy megmutassák a kockák kirakásának mesteri képességeit. A kocka könnyen kezelhető, és a speciális felépítése miatt nagyon jól illeszkedik a kézbe. A játék azonnal elérhető, ha kinyitjuk a dobozt, és azonnal elkezdhetjük a játszást. A V-Cube 3x3 versenykocka egy fantasztikus ajándék lehet barátoknak és családtagoknak, akik szeretnek logikai játékokkal játszani. Tegyen próbára magát és fedezze fel a V-Cube világát!

Adatok

Gyártó
V-Cube
EAN
5206457000159
Cikkszám
55691

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!